發表主題 回覆文章
mobi
XXX.XXX.70.4

發表發表於: Mon Mar 19, 2007 11:04 am

廣告贊助 [隱藏]
e-rave (意域)男仕禮服, 有無姊妹join 過??????今日係wedding expo 見到, 俾200蚊deposit , 去到試身唔啱可退回, 好吸引下, 我跟住join 咗lu
回頂端
mudfung
XXX.XXX.229.49

發表發表於: Mon Mar 19, 2007 11:11 am

mobi 寫到:
e-rave (意域)男仕禮服, 有無姊妹join 過??????今日係wedding expo 見到, 俾200蚊deposit , 去到試身唔啱可退回, 好吸引下, 我跟住join 咗lu

我都想呀,係expo見到d款都ok呀!!
不過有無人有experience呀?? Rolling Eyes
回頂端
mobi

發表發表於: Mon Mar 19, 2007 11:21 am

mudfung 寫到:
mobi 寫到:

我都想呀,係expo見到d款都ok呀!!
不過有無人有experience呀?? Rolling Eyes

我見唔啱可以俾返deposit 我, 我咪試下lor, 我想下個week 去睇, 個sale 叫我婚期前一個week 去, 我心唸, 會唔會太遲ar

咁點解你唔join ar, 佢d 款都好fashion 下
回頂端
小 Sin 子
XXX.XXX.210.108

發表發表於: Mon Mar 19, 2007 11:28 am

我都有睇到呢間呀 , d 款都好似幾好. 不過我地冇落訂呀 , 因為我地有排先 BD. 但初步覺得呢間 d 款同價錢都 ok.
回頂端
mobi

發表發表於: Mon Mar 19, 2007 11:59 am

小 Sin 子 寫到:
我都有睇到呢間呀 , d 款都好似幾好. 不過我地冇落訂呀 , 因為我地有排先 BD. 但初步覺得呢間 d 款同價錢都 ok.

係ar, 我覺得出面個d都好老土下, 一係好閃lor, 好似李龍基咁, 等我去睇完shop d衫同你地share 先, 我bd 係10月
回頂端
LPN
XXX.XXX.76.4

發表發表於: Mon Mar 19, 2007 12:02 pm

My hubby has joined... good ar...
回頂端
mobi

發表發表於: Mon Mar 19, 2007 12:24 pm

LPN 寫到:
My hubby has joined... good ar...

HI, LPN
已經去咗試身, 你hubby choice 咗邊款ar
回頂端
aasmile
XXX.XXX.108.129

發表發表於: Mon Mar 19, 2007 1:48 pm

各位:

請問訂做一套要幾多錢呀!
回頂端
mobi

發表發表於: Mon Mar 19, 2007 2:03 pm

aasmile 寫到:
各位:

請問訂做一套要幾多錢呀!

都成3千幾一套
回頂端
艾力加
XXX.XXX.101.250

發表發表於: Mon Mar 19, 2007 2:42 pm

我地既bd係08年1月
我bf 昨日係expo 都落左訂
因為d款幾好,我bf好鍾意
回頂端