發表主題 回覆文章
mobi
XXX.XXX.70.4

發表發表於: Mon Mar 12, 2007 10:10 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    我之前都傾過, 但係搵唔返tim, hehe
    我大約10月去西班牙honey moon, 未知跟團定係自已去, 唔知大家會點去呢 Very Happy Very Happy Very Happy
    回頂端
    spp
    XXX.XXX.151.3

發表發表於: Mon Mar 12, 2007 11:15 pm

好似之前同你傾過去西班牙honeymoon喎~~~~~~~~~
    回頂端
    mobi

發表發表於: Wed Mar 14, 2007 10:45 am

spp 寫到:
    好似之前同你傾過去西班牙honeymoon喎~~~~~~~~~

HAHAHAHA, 係ar, 我唔見咗個post, 咪自己開條post, 搵返你地lor, hahahaha, 我想join 團架, 唔洗煩ar ma, 不過我驚唔成團先慘, 而家仲係15,16, 你呢, 打算點去ar, 仲有6個半月咋, 真係好快 Laughing
    回頂端
    spp

發表發表於: Wed Mar 14, 2007 8:38 pm

我係自由行fans呀
    所以會自己去啦
    so far只係換左機票咋
    哈哈,恃住十月唔係peak time
    我諗我應該到年中先會開始plan行程啦

你諗住join邊間旅行社呀?
    回頂端
    mobi

發表發表於: Thu Mar 15, 2007 1:36 pm

spp 寫到:
    我係自由行fans呀
    所以會自己去啦

我自己想自lor, 但係我隻衰公又懶wor, 唔想煩wor,我都唔知點好 Shocked
    我見書局都有d西班牙既旅遊書籍, 我真係好想買本睇, 又俾人話我side 錢 Sad , 好等我睇下旅行社有咩好介紹先, 點解都係得我地兩位靚靚想去西班牙, 無其他人既, hahaha
    回頂端
    spp
    XXX.XXX.219.10

發表發表於: Fri Mar 16, 2007 3:04 pm

哈哈,係啦
    好似講黎講去都得我同你兩個咁 Laughing

我男友都好懶架
    所以自由行d野都會係我arrange
    都ok o既,之前去旅行都係我做pic呀 Wink

酒店o個d你諗住上網訂定through agent訂?
    回頂端
    keni
    XXX.XXX.95.160

發表發表於: Sat Mar 17, 2007 10:18 pm

mobi 寫到:
    spp 寫到:
    我係自由行fans呀
    所以會自己去啦

我自己想自lor, 但係我隻衰公又懶wor, 唔想煩wor,我都唔知點好 Shocked
    我見書局都有d西班牙既旅遊書籍, 我真係好想買本睇, 又俾人話我side 錢 Sad , 好等我睇下旅行社有咩好介紹先, 點解都係得我地兩位靚靚想去西班牙, 無其他人既, hahaha

我都1516緊去東歐定係西班牙, 我會11月中先去, 但東歐呢個時間4點几天黑好似好晒咁. 依下都研究緊西班牙.

你唔想咁快買書住, 不如去圖書館借下睇下先, 睇啱, 決定好真係去嗰度先買好d, 唔使一陣轉地方又嘥咗. 還掂你自助旅遊, 最好有本update的書旁身會好d Wink

請問如果去西班牙, 有d乜景點呀, 我地打算去2星期 Wink
    回頂端
    night
    XXX.XXX.118.100

發表發表於: Sun Mar 18, 2007 6:08 am

我上年年尾去左 4 日 barcelona, 果度玩 4 日就夠.

唔書可以去圖書館借, d 景點資料唔會變既... Wink d 交通, 入場費等資料可以上網搵 d 最 update 既資料.
    回頂端
    keni
    XXX.XXX.185.169

發表發表於: Sun Mar 18, 2007 10:38 am

night 寫到:
    我上年年尾去左 4 日 barcelona, 果度玩 4 日就夠.

唔書可以去圖書館借, d 景點資料唔會變既... Wink d 交通, 入場費等資料可以上網搵 d 最 update 既資料.

聽講巴塞隆拿同馬德里治安好差ka, 唔知係咪呢.......
    回頂端
    spp

發表發表於: Sun Mar 18, 2007 11:34 am

keni 寫到:

我都1516緊去東歐定係西班牙, 我會11月中先去, 但東歐呢個時間4點几天黑好似好晒咁. 依下都研究緊西班牙.

你唔想咁快買書住, 不如去圖書館借下睇下先, 睇啱, 決定好真係去嗰度先買好d, 唔使一陣轉地方又嘥咗. 還掂你自助旅遊, 最好有本update的書旁身會好d Wink

請問如果去西班牙, 有d乜景點呀, 我地打算去2星期 Wink

原本東歐都係我o既honeymoon考慮之列呀
    不過都係concern日短夜長o既問題咯
    回頂端