發表主題 回覆文章
ViChan
XXX.XXX.200.109

發表發表於: Sun Mar 11, 2007 4:26 pm

廣告贊助 [隱藏]
我11月先到big date依家仲未租褂, 不如大家post d相出黎睇下. 因為我屋企附近有一間, 但我之前去問, 佢只係話"你11月先到, 好日子前一個月到黎得架喇, 唔駛咁早" 就睇都唔俾我睇下! Evil or Very Mad 同埋0個到唔算平, 我表姐0岩0岩用完, 水晶0個d都要成600幾, 我見有時大家講0個d都唔係咁貴, 所以我想參考下.

其實之前有去冠南華睇過, 好靚, 不過貴, 除左男友覺得好之外, 媽咪99都唔想我用咁多錢去租... Embarassed

ViChan 在 Tue Mar 20, 2007 5:22 pm 作了第 1 次修改
回頂端
TATA
XXX.XXX.195.121

發表發表於: Sun Mar 11, 2007 4:33 pm

我係美華租架!!!好新真係租到過~~~~~!!!!!

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=74358&p...

p121,123,125有款睇
回頂端
ViChan
XXX.XXX.200.109

發表發表於: Sun Mar 11, 2007 4:44 pm

TATA 寫到:
我係美華租架!!!好新真係租到過~~~~~!!!!!

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=74358&p...

p121,123,125有款睇

我有睇過呢條link! Wink

最好有big date當日著0個d啦~ 同埋都唔知揀咩款好, 我自己好鐘意褂皇, 但媽咪話冇紅色唔好睇wor... Embarassed
回頂端
ViChan
XXX.XXX.16.92

發表發表於: Sun Mar 11, 2007 10:22 pm

冇?? Confused
回頂端
MizSze
XXX.XXX.56.120

發表發表於: Sun Mar 11, 2007 11:07 pm

我最後租左呢件

Chinese gown.jpg  Filesize: 226.56 KB  瀏覽次數: 3188 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供

MizSze 在 Mon Mar 12, 2007 4:04 pm 作了第 1 次修改
回頂端
ViChan
XXX.XXX.16.92

發表發表於: Mon Mar 12, 2007 12:17 am

MizSze, 最終決定左呢件呀?! Very Happy
回頂端
TATA
XXX.XXX.92.176

發表發表於: Mon Mar 12, 2007 1:11 am

vichan妳真係要去試下先知邊件arm自己架!!
回頂端
wilmen122
XXX.XXX.16.9

發表發表於: Mon Mar 12, 2007 10:31 am

呢件就係我bd著既掛喇, 我都係美華租, 掛后, hk$690...

F1060009ss.JPG  Filesize: 153.36 KB  瀏覽次數: 3322 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
terter
XXX.XXX.80.139

發表發表於: Mon Mar 12, 2007 11:00 am

其實紅色定金色多好o的? 我十二月bd幾時去租好呀?seems "Mei Wah" have gd comments from most sis here wor.....
回頂端
fishymeow
XXX.XXX.112.115

發表發表於: Mon Mar 12, 2007 12:30 pm

我想問美華係邊呀?
褂后都係唔過一千ok喎
回頂端