發表主題 回覆文章
yeungcl
XXX.XXX.212.19

發表發表於: Wed May 16, 2007 2:47 pm

廣告贊助 [隱藏]
0下?乜book到09年架啦....咁我要聯絡攝影師啦....唔係的話我就book佢唔到....
回頂端
joygigi
XXX.XXX.140.228

發表發表於: Wed May 16, 2007 7:35 pm

我都係09年ka...未book....不過09年1月有好多hit地方星期六、日full了....有d book到3月
回頂端
mui0613
XXX.XXX.253.216

發表發表於: Wed May 16, 2007 7:52 pm

joygigi 寫到:
我都係09年ka...未book....不過09年1月有好多hit地方星期六、日full了....有d book到3月

吓,咁快book到3月喇,我都諗住3月擺,不過冇咁快訂囉,但聽你講完之後,有d驚book唔到,點算呀.
回頂端
Ada & Teny
XXX.XXX.247.129

發表發表於: Wed May 16, 2007 11:01 pm

我09年2月的, 都訂了酒席
我係訂尖東帝國中心好彩的海景廳~圍數未定實
相都影左, 下一步諗住搵攝影化妝了
咁急搞, 主要都係因為平時太忙, 返工唔定時
趁有時間就早日完成~
回頂端
卡比
XXX.XXX.223.163

發表發表於: Wed May 16, 2007 11:43 pm

我都諗住09年結婚丫,依家開始搵定影結婚相的公司,和酒席,
我計過我只係擺9位左右咁咋,我親屬多,朋友少,我都預佐蝕嫁啦!!
不過算啦,咪當同親屬食下飯,反正D親戚都十年唔見一次咁..

請問大家擺9圍大家有冇好介紹丫...
回頂端
Rackin
XXX.XXX.212.195

發表發表於: Thu May 17, 2007 9:06 am

Ada & Teny 寫到:
我09年2月的, 都訂了酒席
我係訂尖東帝國中心好彩的海景廳~圍數未定實
相都影左, 下一步諗住搵攝影化妝了
咁急搞, 主要都係因為平時太忙, 返工唔定時
趁有時間就早日完成~

E....我都諗住book尖東帝國中心好彩的海景廳woo~ 大概20-24圍囉~
但我就遲你一個月,我地會係3月先marry!
咁你o係expo book 定係上左去同黃經理book呀?
有冇叫佢送多d野 / 平d呢?
咁結婚相你地影左未呀? 幾時影呀?
回頂端
Ada & Teny

發表發表於: Thu May 17, 2007 9:38 pm

rackin,

我無乜叫佢送野, 因為一早上呢度d forum
話呢間酒樓唔憂無人擺, 企得頗硬
就算expo book都無乜so, 頂盡係俾多d cash rebate
所以基本上我地係在極愉快的氣氛下落訂~haha

佢在宣傳單張上quote, 椅套同任飲各要加三百蚊
但我落訂時, 實際每樣只要150元
車位佢點都係俾一個free, 無得多
其他的就睇你的牙力了~

btw, 我係同女仔傾(好似叫gigi)
我落訂那天, 黃經理面口唔多好睇, 所以趁gigi在才埋去傾
佢當時話, 09年3月都有人訂(一pair)
你若果岩心水, 就要快d了

多多聯絡
回頂端
Ada & Teny

發表發表於: Thu May 17, 2007 9:43 pm

rackin,

re完再改左幾次, 都係唔記得答你另一條問題
所以開多一段~

我影左結婚相了, 係青樺, 去台北影
岩岩揀完相無耐~
而家等緊執相, 幾星期後有得睇

你又影左未呀?
回頂端
Ada & Teny

發表發表於: Thu May 17, 2007 9:45 pm

卡比,

若果你圍數少, 不如揀酒店擺啦
食得好d, 又好似high d
反正你圍數唔多, 皮費無咁重嘛~
回頂端
卡比
XXX.XXX.87.65

發表發表於: Fri May 18, 2007 4:41 pm

to : Ada & Teny

酒店丫,咁等我都考慮一下先..
回頂端