發表主題 回覆文章
SIUFAT
XXX.XXX.227.130

發表發表於: Sun Mar 11, 2007 7:39 pm

廣告贊助 [隱藏]
燒賣 ,

容我多事啦~~早d影相...其實到big day怕唔怕d相你同bf有變

我覺得早1年影已經夠啦 Rolling Eyes
回頂端
Rachel Kwan
XXX.XXX.139.13

發表發表於: Mon Mar 12, 2007 5:08 pm

SIUFAT 寫到:

嗯~~我當時早一年有多book場都比99話

不過08年好多好日子都full...有d人一年得幾日夾,就到新人又未必就到個場

攪攪下咪09 law!!

其實我都覺得搵定info,年中book都??

係呢rachel你定左日子未 Rolling Eyes Idea

暫定左 Merry Christmas...haha...25/12

expo 會定酒席~
回頂端
SIUFAT
XXX.XXX.19.53

發表發表於: Tue Mar 13, 2007 11:57 am

Rachel Kwan 寫到:

暫定左 Merry Christmas...haha...25/12

expo 會定酒席~

咁去你度飲既朋友一定好難忘~~
回頂端
natalie0227
XXX.XXX.231.35

發表發表於: Fri Mar 30, 2007 11:23 pm

SIUFAT 寫到:
Rachel Kwan 寫到:

expo 會定酒席~

咁去你度飲既朋友一定好難忘~~

各位你地好呀! 我同bf都係打算09年結婚呀!可以同你地一齊傾下嗎?
回頂端
wakobebe
XXX.XXX.177.18

發表發表於: Sat Mar 31, 2007 10:00 am

henrycandy 寫到:
燒賣 寫到:
henrycandy,

你地打算09年幾月結婚呢? 我同男朋友暫定09年5月, 如果book酒樓的話, 應該會晌1.5年前book喇。如果係一d熱門酒樓可能會好搶手呢。
你自己有冇心水晌邊區, 擺幾多圍左右?

我地暫定09年1月,九龍區擺會方便到親友,可能25圍掛 Wink 你呢?有無心水酒樓or酒店?
現在我已經影了婚照,計了大約的收支平衡,同埋上網找下資料!

你可以試下中港城0既皇潮匯
我去過飲...d人好nice
因為0個次係要幫我個fd做野
所以...好忙...但係0個度d人都好幫得手
一call即到...唔會搵唔到人
個場又靚 !!
野食都ok...
你可以去睇下 ~!!
回頂端
henrycandy
XXX.XXX.212.48

發表發表於: Thu Apr 05, 2007 11:33 pm

燒賣︰

我在羅浮宮影了,六月可以取相啦,或者今個月會定到日子,或者08年都唔定,下次expo可能book地方。我們在考慮彩福,野食同交通都唔錯。
book了地方後可能再影多次。Smile
影婚相的感覺真的好正,sweet sweet! Embarassed
回頂端
yeungcl
XXX.XXX.212.19

發表發表於: Tue May 15, 2007 2:08 pm

我都係09喎....仲要係尾十一月左右....哈....

黃大仙d"神仙"話叫我年尾喎.....
回頂端
yeungcl
XXX.XXX.212.19

發表發表於: Tue May 15, 2007 2:13 pm

原本想book大舞台,不過男朋友屋企人唔鍾意。

所以依家仲搵緊,酒樓又唔定酒店又唔定....我都好煩..... Rolling Eyes

如果book酒店就要早d,但係book酒樓就唔洗....我個朋友預一年時間就book到玉桃苑。所以真係慢慢揀好d.....尤其咁多酒樓,哩度d人比的comments又多,我仲study緊.....唉~
回頂端
mui0613
XXX.XXX.127.109

發表發表於: Tue May 15, 2007 2:34 pm

HI,

我都諗住09結婚嫁,不過咩都未定,但依家開始留意邊間酒樓擺酒好囉,我仲以為自己心急添,原來都唔係啫.
回頂端
tsthk123
XXX.XXX.12.81

發表發表於: Tue May 15, 2007 4:09 pm

兩年開始想想,留意下, 大約1.5年去 book, 早d book 到心水, 個心都定d.
實際上, 很多人都兩年前 book, 尤其是 book bigdate 攝影& video.
大熱的攝影師 & 錄影師 已經被 book 到 2009年!
回頂端