發表主題 回覆文章
henrycandy
XXX.XXX.181.217

發表發表於: Sat Mar 10, 2007 11:07 pm

廣告贊助 [隱藏]
你們有邊間好介紹?謝謝!
回頂端
燒賣
XXX.XXX.172.161

發表發表於: Sun Mar 11, 2007 10:54 am

henrycandy,

你地打算09年幾月結婚呢? 我同男朋友暫定09年5月, 如果book酒樓的話, 應該會晌1.5年前book喇。如果係一d熱門酒樓可能會好搶手呢。
你自己有冇心水晌邊區, 擺幾多圍左右?
回頂端
henrycandy
XXX.XXX.58.69

發表發表於: Sun Mar 11, 2007 1:18 pm

燒賣 寫到:
henrycandy,

你地打算09年幾月結婚呢? 我同男朋友暫定09年5月, 如果book酒樓的話, 應該會晌1.5年前book喇。如果係一d熱門酒樓可能會好搶手呢。

我地暫定09年1月,九龍區擺會方便到親友,可能25圍掛 Wink 你呢?有無心水酒樓or酒店?
現在我已經影了婚照,計了大約的收支平衡,同埋上網找下資料!
回頂端
Small i
XXX.XXX.132.114

發表發表於: Sun Mar 11, 2007 1:45 pm

我都係打算09年6月擺酒ar~~
預算15圍jar
我prefer彩雲軒ar
回頂端
henrycandy
XXX.XXX.58.69

發表發表於: Sun Mar 11, 2007 1:55 pm

Small i 寫到:
預算15圍jar

係咪太古那間?我都去過那裡飲茶,服務和環境都好得,又在地鐵站對面,不過貴唔貴?
可惜係,我唔諗住港島區擺,如果唔係我都幾喜歡佢。
咁你幾時book?
回頂端
SIUFAT
XXX.XXX.227.130

發表發表於: Sun Mar 11, 2007 1:57 pm

henrycandy 寫到:
Small i 寫到:
預算15圍jar

係咪太古那間?我都去過那裡飲茶,服務和環境都好得,又在地鐵站對面,不過貴唔貴?
可惜係,我唔諗住港島區擺,如果唔係我都幾喜歡佢。
咁你幾時book?

彩雲軒係向TST新港中心 Wink
回頂端
SIUFAT

發表發表於: Sun Mar 11, 2007 1:58 pm

Small i 寫到:
預算15圍jar

Small i~原來你仲有2年先BIG DAY~~真係唔水咁急law Laughing
回頂端
Rachel Kwan
XXX.XXX.143.34

發表發表於: Sun Mar 11, 2007 2:26 pm

我前幾日去睇場既時候...
某酒店既經理話有d 客打去問佢\09年既酒席....
佢都話:「09年,呢度變左咩都冇人知啦!」
而家d 新人真係好誇張...
回頂端
SIUFAT

發表發表於: Sun Mar 11, 2007 3:16 pm

Rachel Kwan 寫到:
我前幾日去睇場既時候...
某酒店既經理話有d 客打去問佢\09年既酒席....
佢都話:「09年,呢度變左咩都冇人知啦!」
而家d 新人真係好誇張...

嗯~~我當時早一年有多book場都比99話

不過08年好多好日子都full...有d人一年得幾日夾,就到新人又未必就到個場

攪攪下咪09 law!!

其實我都覺得搵定info,年中book都未遲

係呢rachel你定左日子未 Rolling Eyes Idea
回頂端
燒賣
XXX.XXX.172.161

發表發表於: Sun Mar 11, 2007 5:28 pm

henrycandy 寫到:
燒賣 寫到:
henrycandy,

我地暫定09年1月,九龍區擺會方便到親友,可能25圍掛 Wink 你呢?有無心水酒樓or酒店?
現在我已經影了婚照,計了大約的收支平衡,同埋上網找下資料!

其實我地而家都係睇緊資料, 咩都未開始...我都有諗過早d影相, 等個樣young d, 哈哈。

因為我個人晌外國, 一年返香港既次數好少, 返去又唔會好長, 所以真係每樣野都早少少諗定會安心d。

我都打算九龍區, 而家考慮緊旺角新世紀間皇廷...因為地點方便, 個場都似乎唔錯。我地預15-18圍左右啦。

你影相晌香港定外地呀? 我想去澳門影, 因為鍾意果度d建築物呀。
回頂端