發表主題 回覆文章
allisonwong
XXX.XXX.110.157

發表發表於: Tue Mar 06, 2007 3:01 pm

廣告贊助 [隱藏]
有冇人係永隆繡莊(上海街)租過褂呀?
我早幾日行過睇下,佢SHOW比我睇好新淨,但又好似唔係好多人租過咁,有冇人租過可以分享下 Razz
回頂端
Snowball
XXX.XXX.175.207

發表發表於: Tue Mar 06, 2007 9:54 pm

PUSH~ 有冇人知?
回頂端
mymelody
XXX.XXX.238.154

發表發表於: Tue Mar 06, 2007 10:29 pm

我係個到租褂的!
如果你要搵人試衫, 最好就搵劉小姐, 佢專係負責褂的!
佢係有得講價, 應該係平過美華或英華的!

我上次係婚前一日取褂, 佢仲無要我俾deposit, 話我個人老實, 信得過,
所以我覺得佢地都係做街坊生意, 唔會騙人的!
我當時租的是大五福!

IMG_1132.jpg  Filesize: 136.69 KB  瀏覽次數: 28619 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
fatfatfat
XXX.XXX.141.127

發表發表於: Tue Mar 06, 2007 10:31 pm

我好鍾意大五褔,請問你租左幾多錢!?

mymelody 寫到:
我係個到租褂的!

我上次係婚前一日取褂, 佢仲無要我俾deposit, 話我個人老實, 信得過,
我當時租的是大五福!
回頂端
allisonwong
XXX.XXX.110.157

發表發表於: Wed Mar 07, 2007 9:14 am

我係個到租褂的!

我當時租的是大五福!

唔該你呀 Razz 件褂都好新淨呀 Razz
你大約係幾時租架?其實你租時同攞褂時,件褂有冇殘咗定一樣都係咁新架?
因為我嗰日去睇,佢比我睇時好新,不過有啲擔心到攞時冇咁新 Sad
回頂端
HelloKitty
XXX.XXX.74.111

發表發表於: Wed Mar 07, 2007 12:22 pm

mymelody,

咁你套馬掛又是否在這裡租呢?又幾多錢? Surprised
回頂端
mymelody
XXX.XXX.135.97

發表發表於: Wed Mar 07, 2007 9:48 pm

fatfatfat 寫到:

我係個到租褂的!

我當時租的是大五福!

我pm左你個價錢, 我唔知佢今年有無加價!不過, 你係可以同佢講價的!
由於佢唔係太多人租, 所以件褂都保存得好好及新!再者, 我知人地租完件褂後, 佢都會修補一下, 所以都唔需要太擔心!
回頂端
mymelody

發表發表於: Wed Mar 07, 2007 9:53 pm

allisonwong 寫到:
我係個到租褂的!

我當時租的是大五福!

唔該你呀 Razz 件褂都好新淨呀 Razz
你大約係幾時租架?其實你租時同攞褂時,件褂有冇殘咗定一樣都係咁新架?
因為我嗰日去睇,佢比我睇時好新,不過有啲擔心到攞時冇咁新 Sad

我於06年六月時租, 我本身就07年一月底穿的!
所以過左半年都好新淨, 無問題!
回頂端
mymelody

發表發表於: Wed Mar 07, 2007 9:54 pm

HelloKitty 寫到:
mymelody,

咁你套馬掛又是否在這裡租呢?又幾多錢? Surprised

係呀.. 我都係係個到租, 好平呢!
pm左你!
睇睇!
回頂端
fatfatfat
XXX.XXX.141.127

發表發表於: Wed Mar 07, 2007 9:54 pm

唔該晒! Razz

fatfatfat 寫到:

我係個到租褂的!

我當時租的是大五福!

我pm左你個價錢, 我唔知佢今年有無加價!不過, 你係可以同佢講價的!
由於佢唔係太多人租, 所以件褂都保存得好好及新!再者, 我知人地租完件褂後, 佢都會修補一下, 所以都唔需要太擔心!
回頂端