發表主題 回覆文章
小浣
XXX.XXX.195.142

發表發表於: Fri May 05, 2006 1:58 pm

廣告贊助 [隱藏]
我們定了2006年12月30日婚宴,時間緊逼,無什麼太多的選擇.找到了旺角倫敦大酒樓.原本話五樓包廳,怎知隔日去已經話只剩三樓,要同人分廳那隻.無辦法的情況下都訂了二十圍.老實,很多意見話倫敦又舊又不衛生.有無朋友仔試過在那裡進行婚宴,給些意見啦,謝謝您們呀~ Wink
回頂端
靚靚黃太Joanne
XXX.XXX.5.152

發表發表於: Sun May 07, 2006 5:02 pm

小浣 寫到:
我們定了2006年12月30日婚宴,時間緊逼,無什麼太多的選擇.找到了旺角倫敦大酒樓.原本話五樓包廳,怎知隔日去已經話只剩三樓,要同人分廳那隻.無辦法的情況下都訂了二十圍.老實,很多意見話倫敦又舊又不衛生.有無朋友仔試過在那裡進行婚宴,給些意見啦,謝謝您們呀~ Wink

我呀.係3樓呀.
嗯~~我覺得3樓都ok嘅.因為佢個日都係做我結婚同同鄉會唱歌囉.打開d隔板有少少嘈.close咗就ok啦.
我個日都已經冇5樓先揀咗3樓.我之前仲唔可以用埋個幾個大電視添呀/但最後都幫我整咗.所以都幾開心.您係咪window個邊呀.

您可以叫佢送個台仔比您囉.個感覺好d架.影相都靚d.所以您訂咗都唔駛太擔心啦/都ok啦.但....個新娘房就真係細咗d囉.因為佢有獨立廁所.d空間就自己冇咗啦.同埋個廁所沖次就慢少少..好似我嘅男女家亞麻都老喇嘛.新娘房嘅廁所就會方便好多囉.唔駛佢哋行咁遠

回頂端
小浣
XXX.XXX.18.33

發表發表於: Sun May 07, 2006 10:32 pm

靚靚黃太Joanne,多謝你的意見先,
我們訂了最入那個廳,佢地話係主堂來的喎.那裏無窗口,近廚房那邊.我地上過去,叫佢地幫我地間開,佢地又話廚房唔會影響我地喎.所以唔間.不過我想到時要再同佢地傾傾先得.
回頂端
QKAN
XXX.XXX.84.142

發表發表於: Mon May 08, 2006 1:13 pm

我十月擺酒呀~現咖剩的酒樓簡好少~我都打算BOOK呢間呀~~唔知現咖仲有無位呢><
回頂端
小浣
XXX.XXX.18.33

發表發表於: Mon May 08, 2006 6:55 pm

QKAN,
完全明你的感受啦,倫敦十月有無位真係唔知.不過過程好簡單的,只要唔覺意咁經過倫敦,入去大堂問問日子就得,不過要有實際的日子去問就好些lor.
倫敦甚至可以幫你逐日揭本「紅簿」找日子都得,可能佢地真係多地方吧.話晒都有三層樓
回頂端
QKAN
XXX.XXX.84.142

發表發表於: Tue May 09, 2006 10:51 am

有三層??我住屯門既呢~甘我過幾日放假去問下,thx你既意見!
回頂端
靚靚黃太Joanne
XXX.XXX.250.10

發表發表於: Tue May 09, 2006 10:49 pm

但....4樓好多時都主打晚飯架.
如果您響4樓擺酒可能要分半比晚飯.如果您擺得少嘅話.
您住屯門去咁旺角擺好似遠d呢.

您擺3樓點解唔揀window個邊?? 同埋您有冇問過您當晚另一邊係book咗比乜嘢人.係咪都係婚禮架??

回頂端
小浣
XXX.XXX.169.41

發表發表於: Tue May 09, 2006 10:53 pm

QKAN,其實找地方不用親身去的,打電話問都會有人理你.問下日子有無先去詳細問都得.我地之前都是咁打電話問先的.所以先知好多間都FULL.
回頂端
小浣

發表發表於: Tue May 09, 2006 10:56 pm

QKAN,其實找地方不用親身去的,打電話問都會有人理你.問下日子有無先去詳細問都得.我地之前都是咁打電話問先的.所以先知好多間都FULL.
回頂端
小浣

發表發表於: Tue May 09, 2006 10:57 pm

回頂端