發表主題 回覆文章
LittlePoodle
XXX.XXX.46.155

發表發表於: Thu Jan 24, 2008 1:44 pm

廣告贊助 [隱藏]
有冇姊妹係呢度埋架?
回頂端
pdrachel
XXX.XXX.183.95

發表發表於: Fri Jan 25, 2008 9:29 am

pdrachel:
Hihi, I have already booked 22 tables at 銅鑼灣利舞台間彩福 la on 03-01-09.
Don't you?
回頂端
ww1003
XXX.XXX.132.120

發表發表於: Wed Feb 06, 2008 9:45 pm

我都想book,但好擔心圖同真實唔一樣
但要6-7月先有得睇~>_<
回頂端
芝心輝
XXX.XXX.211.60

發表發表於: Thu Feb 07, 2008 1:50 pm

ww1003 寫到:
我都想book,但好擔心圖同真實唔一樣
但要6-7月先有得睇~>_<

要買樓花呀? 小心d
回頂端
AP2911
XXX.XXX.177.36

發表發表於: Sat Feb 09, 2008 12:00 am

我都book左今年11月共27圍...... 我覺得都係睇下你對呢個集團有冇信心唶... 嘻嘻, 因為我搵唔到其他酒樓, 所以就book左.
anyway, so far 飲過晒三間彩福都好滿意
如果有姊妹已定左呢度, 大家多d交流下, 增加多d信心!! 謝謝!!
回頂端
車厘子cheche
XXX.XXX.70.137

發表發表於: Sat Feb 09, 2008 3:39 pm

AP2911 寫到:
我都book左今年11月共27圍...... 我覺得都係睇下你對呢個集團有冇信心唶... 嘻嘻, 因為我搵唔到其他酒樓, 所以就book左.
如果有姊妹已定左呢度, 大家多d交流下, 增加多d信心!! 謝謝!!

請問利舞台嗰間係幾多樓呀?
新開無耐?
謝謝~
回頂端
wingwing168
XXX.XXX.167.219

發表發表於: Sat Feb 09, 2008 8:47 pm

我要多d資料同相牙..pm
wing_wing_168@live.hk
回頂端
north
XXX.XXX.60.178

發表發表於: Sat Feb 09, 2008 10:53 pm

Is it very big? How many tables can they host? Is the hight of ceiling like Prince Edward's one? Any photo? When will it open? Sorry too many questions. I really want to know more. Thanks for sharing.
回頂端
AP2911
XXX.XXX.177.36

發表發表於: Sun Feb 10, 2008 8:12 pm

車厘子cheche 寫到:
AP2911 寫到:

請問利舞台嗰間係幾多樓呀?
新開無耐?
謝謝~

係五樓!!會係八月到開!!
最多可擺38圍, 不過我覺得最多擺30圍好, 因為有8圍會放在樓上
樓底都好高, 有一層半咁高
回頂端
north
XXX.XXX.60.178

發表發表於: Mon Feb 11, 2008 12:20 am

anyone has the photo to share, thanks a lot!
回頂端