發表主題 回覆文章
bb ling
XXX.XXX.229.106

發表發表於: Thu Jun 05, 2008 10:37 am

廣告贊助 [隱藏]
我地唔係旺角所以唔係好知.

最近有無人係TST呀, 搵人回覆黻.............................................

Question Question Question Question Question Question Question Question Question
回頂端
bb ling

發表發表於: Thu Jun 12, 2008 11:50 am

有無姐妹最近係度擺酒呀...................
回頂端
bb ling

發表發表於: Mon Jun 30, 2008 11:20 am

唔通08年7月打後都無人擺酒, 我過幾日上去傾未D細節, 同埋上去睇下裝修成點先.
回頂端
Wing Man
XXX.XXX.124.222

發表發表於: Mon Jun 30, 2008 4:33 pm

聽人講彩福裝修哦!唔知係咪呢?
回頂端
bb ling
XXX.XXX.123.202

發表發表於: Tue Jul 01, 2008 1:58 pm

我book時佢以經話新娘房洗手間裝修有埋沖涼, 我過幾日上去睇完話比你知.........
回頂端
Wing Man
XXX.XXX.124.222

發表發表於: Wed Jul 02, 2008 6:04 pm

bb ling 寫到:
我book時佢以經話新娘房洗手間裝修有埋沖涼, 我過幾日上去睇完話比你知.........

下........加沖涼房,會唔會怪左小小,會唔會有人用呢?
回頂端
blythe
XXX.XXX.187.62

發表發表於: Wed Jul 02, 2008 10:58 pm

唔知除了沖涼房之後 還會有什麼野裝修呢?
回頂端
Wing Man
XXX.XXX.149.71

發表發表於: Wed Jul 09, 2008 12:20 am

最新消息,TST 個IRIS CHAN 已經冇做一星期有多啦,
我還問佢地係咪會裝修,佢地話唔係哦!
回頂端
carrie~~
XXX.XXX.238.124

發表發表於: Fri Jul 11, 2008 2:05 am

下~~iris冇做?甘知唔知有冇專人跟呀,有d擔心tim~
Shocked 其實如果真係裝修都幾好呀,d布同地方又再新淨d~ Laughing
回頂端
Iris Chan (wedding)
XXX.XXX.33.131

發表發表於: Sat Jul 12, 2008 3:33 am

各位JM,我係 Iris Chan .
多謝各位的關心!
最近收到各位的e-mail問候,同祝福!真係多謝大家。

的而且確,我係6月底辭了職,事出突然。未能跟大家好好作一個交代,借今次機會向大家說聲對不起!

由於先前有太多假未放,得公司體諒,所以才提早離職。
彩福的老闆張生好好人,給予我好多機會。
我眼見他亦好為各位JM,不停改善彩福。所以大家有意見可以提出,公司好樂意聽!

彩福不停進步中,點會“炒”我哩!有誤會出現,嚇親大家真係吾好意思。攪到有JM要我澄清下,我未係走去結婚呀!哈哈!但我未有時間覆D e-mail,唯有用呢到同大家講聲啦!多謝你哋嘅關心呀!

彩福D人係咁衰咩?!個伙記自己辭職,就話佢比公司炒?!哈哈!吾會嘅!吾通咁樣講威D開心D咩!彩福D人吾會咁小器嘅!

只是人各有志,我有另外的發展需要立即去做,可以考慮的時間太短,所以好突然辭職。(其實我都仲未得閒同屋企人講添!)未能再同彩福合作,實屬遺憾!

以後我吾能夠時時刻刻解答大家嘅煩惱,真係吾好意思!

不過你們有任何問題,仍可打咭片上的電話,那是公司電話。我知道呢家由林小姐(都會店)負責,她好有經驗,係彩福她教識咗好多野,大家可以搵佢幫手,我深信她好樂意幫大家的!

而我已將所負責的野,交番比有關同事,她們一定會好好咁照顧大家。

彩福必定已為大家聘請專人,所以大家無需擔心。

記住放鬆心情,做個靚靚JM呀!

9﹣12月份的JM加油呀!

祝大家有個難忘、甜蜜、開心的婚禮!
擺完酒又就嚟生BB嘅JM都要加油!

**雖然冇做,都要幫TST彩福澄清一下,之前公司冇打算係新娘房加任何沖涼設施,大家不用擔心。

我剛入彩福時已聽聞,只是有人提意,但考慮到冇實際用途,所以吾會加!將來就吾知啦!

Anyway ,多謝彩福同各位JM過去一年給予我難忘的經驗!
彩福同各位JM加油呀! Very Happy Very Happy
回頂端