發表主題 回覆文章
細蚊仔
XXX.XXX.15.131

發表發表於: Wed May 07, 2008 8:06 pm

廣告贊助 [隱藏]
bb ling 寫到:
我想問下有無人知道加一百元無限飲野, 酒同汽水是什麼牌子.

希望有人回覆啦.

點解100蚊咁平既..我都要200蚊..
橙汁係果汁先生.啤酒係生力..
你地有無英文名牌送呀...我無呀..
我自己係街舖整..280蚊
如果係彩福整要$500..

你地印左帖未呀..有無好介紹呢...
回頂端
bb ling
XXX.XXX.120.238

發表發表於: Wed May 07, 2008 9:54 pm

係呀. 我成年前book左

我印左啦, 係旺角地鐵格離有間citibank
最平3個幾一張

星期日唔開
回頂端
end
XXX.XXX.167.112

發表發表於: Fri May 09, 2008 12:23 am

blythe 寫到:
可以pm我做膠片的資料嗎 謝謝

我都想要膠片既資料呀, 可否pm比我呀..thx!
回頂端
Wing Man
XXX.XXX.124.222

發表發表於: Mon May 19, 2008 2:27 pm

hihi

做咩lee 個話題停頓左0既

快d回來傾下啦

2008年彩福皇宴擺酒既人,最近有咩消息呀?

酒樓有冇改個野呀?

Very Happy
回頂端
bb ling
XXX.XXX.229.106

發表發表於: Tue May 20, 2008 11:15 am

有無個LIST你地幾時呀, 我就係31/08/08

我都想知有無什麼改動呀.
回頂端
bb ling

發表發表於: Tue May 27, 2008 3:37 pm

都唔知點觲我地好小傾計,
要搵資料都要去到其他地方搵先可以

Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question
回頂端
end
XXX.XXX.43.58

發表發表於: Tue May 27, 2008 4:58 pm

我轉左去始創彩福6樓呀! 因為由原本既22圍要加到25-6圍, 尖沙咀我之前睇過, 22圍係最FIT, 如果多過22就會好逼喇! 而我要加到25-6添! 好彩陳小姐OFFER比我既野, 係始創可以照比我呀!! 太好喇!!
回頂端
cloudwing
XXX.XXX.208.118

發表發表於: Tue May 27, 2008 6:00 pm

請問你們選擇他們送的邊間酒店?
同埋應該婚前一日入住還是擺酒個人入住會較好呢?

另外, 請問你們用什麼方法俾錢?
can i pay by credit card?

thx
回頂端
bb ling

發表發表於: Wed May 28, 2008 11:27 am

鴽A未好多人都走哂, 無人係你間呀.

cloudwing
你係邊樹出門先, 如果屋企出門, 兩一都無所謂都係未親戚訓傘.
回頂端
mcSte
XXX.XXX.48.130

發表發表於: Tue Jun 03, 2008 3:39 pm

我那天看場, 好似始創 四樓 靚d 咁, 因為 6 樓的 掛場沙布 好似黃 gum gum 咁... 好舊的感覺
回頂端