發表主題 回覆文章
ivykinder
XXX.XXX.59.54

發表發表於: Sat Mar 15, 2008 9:08 pm

廣告贊助 [隱藏]
baobao1 寫到:
ivykinder 寫到:
我都問左出面如果要做海報大約$100一張左右(無uv)...無design 可自己攪

但彩褔要放燈箱膠片,因為海報唔透光,但如果燈箱膠片海報$100左右咁就好平啦~~如果係可唔可以pm資料俾我呀~~唔該晒 Very Happy

係燈箱膠片呀...
回頂端
gigiwingyan
XXX.XXX.97.143

發表發表於: Sun Mar 16, 2008 2:39 am

baobao1 寫到:
我都問左出面如果要做海報大約$100一張左右(無uv)...無design 可自己攪

但彩褔要放燈箱膠片,因為海報唔透光,但如果燈箱膠片海報$100左右咁就好平啦~~如果係可唔可以pm資料俾我呀~~唔該晒 Very Happy

係燈箱膠片呀...

真係幾平播! 請問可唔可以 pm 資料比我呀? thx!!
回頂端
baobao1
XXX.XXX.184.177

發表發表於: Mon Mar 17, 2008 1:10 pm

baobao1 寫到:

係燈箱膠片呀...

真係好平呀~~可唔可以pm資料俾我呀~~ Very Happy
回頂端
ivykinder
XXX.XXX.77.60

發表發表於: Tue Mar 18, 2008 2:17 am

baobao1 寫到:
baobao1 寫到:

係燈箱膠片呀...

真係好平呀~~可唔可以pm資料俾我呀~~ Very Happy

地址唔係好記得...但盲係kwun tong...有間大盛x壽司店附近...
我都諗住去果到整...
回頂端
bb ling
XXX.XXX.248.204

發表發表於: Tue Apr 08, 2008 12:46 pm

我就搵左當日攝影公司幫我地搞埋, 不過就唔係用膠片, 係用二拉架質地.
回頂端
bb ling
XXX.XXX.248.204

發表發表於: Mon Apr 14, 2008 5:05 pm

唔知點解我地這個話題特別小人傾計
回頂端
blythe
XXX.XXX.185.214

發表發表於: Mon Apr 14, 2008 6:59 pm

可以pm我做膠片的資料嗎 謝謝
回頂端
bb ling
XXX.XXX.229.106

發表發表於: Mon Apr 28, 2008 3:55 pm

唔知近期有無人係度城s, 有無多左野送呢.
回頂端
momin
XXX.XXX.148.243

發表發表於: Tue Apr 29, 2008 10:38 pm

ivykinder,
can i hv the contacts too? thanks
回頂端
bb ling
XXX.XXX.229.106

發表發表於: Wed May 07, 2008 3:51 pm

我想問下有無人知道加一百元無限飲野, 酒同汽水是什麼牌子.

希望有人回覆啦.
回頂端