發表主題 回覆文章
ivykinder
XXX.XXX.74.132

發表發表於: Fri Dec 28, 2007 11:34 pm

廣告贊助 [隱藏]
baobao1 寫到:
請問各位姊妹當日會唔會坐南瓜車進場呀~~因為我想"簡"拖尾婚紗,如果坐南瓜車會唔會好唔方便呢?

我都係揀左拖尾呀...唔會用南瓜車進場呀...用另一種囉...
你幾時bd...我6月9號...哈哈...
係呢海報size係幾大...
回頂端
baobao1
XXX.XXX.164.54

發表發表於: Sat Dec 29, 2007 1:56 pm

ivykinder 寫到:
baobao1 寫到:
請問各位姊妹當日會唔會坐南瓜車進場呀~~因為我想"簡"拖尾婚紗,如果坐南瓜車會唔會好唔方便呢?

我都係揀左拖尾呀...唔會用南瓜車進場呀...用另一種囉...

我bd係09年3月8日呀~~我諗我都會選擇拖尾~~我去過人地既婚禮,著拖尾真係唔同fell,靚好多.
回頂端
細蚊仔
XXX.XXX.170.23

發表發表於: Sat Dec 29, 2007 10:37 pm

baobao1 寫到:
baobao1 寫到:

我bd係09年3月8日呀~~我諗我都會選擇拖尾~~我去過人地既婚禮,著拖尾真係唔同fell,靚好多.

我會著靚靚拖尾婚紗進場,,再玩遊戲先至坐飛船..
回頂端
ivykinder
XXX.XXX.221.83

發表發表於: Sat Dec 29, 2007 11:23 pm

細蚊仔 寫到:
baobao1 寫到:
baobao1 寫到:

...

我都係咁諗呀...無理由著拖尾唔行...
而且我都諗左點進場喇...
回頂端
SamSamSam
XXX.XXX.76.254

發表發表於: Wed Jan 02, 2008 12:24 pm

Do anyone know any news about the 3 new shops of Choy Fook in 2008?
回頂端
kobeca
XXX.XXX.2.64

發表發表於: Thu Jan 03, 2008 11:52 pm

又有new shop咩?? 向邊到呀?? 同幾時開呀會??
回頂端
amymomo
XXX.XXX.82.162

發表發表於: Mon Jan 07, 2008 9:51 am

細蚊仔 寫到:
baobao1 寫到:
baobao1 寫到:

如果玩遊戲先至坐飛船, 知唔知彩福果邊係咪真係可以同埋會配合到呢?
回頂端
SamSamSam
XXX.XXX.76.254

發表發表於: Tue Jan 08, 2008 2:53 pm

報告:

昨晚去過彩福, 陳小姐話係銅鑼灣利舞台會開一間兩層樓打通的彩福, 我睇過佢幾幅design draft, 係用教堂做背景, 有條旋轉樓梯轉落黎, 然後再接住一條長的catwalk 天橋行番去個stage, 賓客會坐係天橋的兩邊, 好有氣勢. 包場要16萬, 最多擺38圍. 佢仲話想係今個星期日 5-6:00pm搞個聚會係尖咀彩福, 不過未confirm.
回頂端
細蚊仔
XXX.XXX.26.156

發表發表於: Wed Jan 09, 2008 12:29 am

amymomo 寫到:
細蚊仔 寫到:
baobao1 寫到:
baobao1 寫到:

如果玩遊戲先至坐飛船, 知唔知彩福果邊係咪真係可以同埋會配合到呢?

佢地都有試過黎種情況..無問題..
飛船反方向都有人試過,我見過一次..
其實有咩idea,佢地都會盡量配合我地.. Very Happy
回頂端
amymomo
XXX.XXX.82.162

發表發表於: Wed Jan 09, 2008 10:35 am

細蚊仔 寫到:
amymomo 寫到:
細蚊仔 寫到:
baobao1 寫到:
baobao1 寫到:

佢地都有試過黎種情況..無問題..
飛船反方向都有人試過,我見過一次..
其實有咩idea,佢地都會盡量配合我地.. Very Happy

Thanks 細蚊仔..
咁就好..我傾向玩遊戲先坐
我bday 係boxing day..所以想諗d有關聖誕既野黎玩
回頂端