發表主題 回覆文章
gillian
XXX.XXX.54.55

發表發表於: Tue Mar 13, 2007 12:08 am

廣告贊助 [隱藏]
我都覺得好靚, 唔知點好
回頂端
豬玲玲
XXX.XXX.4.182

發表發表於: Wed Mar 14, 2007 10:11 pm

kobeca 寫到:
hi 各位姊妹們,
我bd向2008年11月08日.
尖沙咀彩福min charge要11萬, 聽魏小姐只可最多25圍.
我係向始創book, 魏小姐同我book既.
其實我有既package都係同向始創擺酒的姊妹們一樣.
我聽魏小姐新店出場時可以選普通進場or坐吊椅.
不過可能會無水晶燈(佢都係話未cfm), 旁邊係會跟始創一樣有紗加燈炮仔
(但d紗都未cfm係咩色), 佢話到時先會知, lee個場係"西式".
其他真係乜都未知, 各姊妹如大家有d咩新資料, 記得上黎update.

另外, 我想問下唔知其他姊妹向彩福擺酒會唔會有CAKE送(真係食個D)??
因為我好想有, 但魏小姐話無呀喎!! Sad

豬玲玲, 咁黃經理有d咩offer比你呀??你bd幾時呀??

tks, kobeca Laughing

kobeca, pls check pm呀~
回頂端
豬玲玲
XXX.XXX.4.182

發表發表於: Wed Mar 14, 2007 10:13 pm

Poposol 寫到:
各位好呀! 我地最近留意到彩福, 覺得始創個場好靚.
然後見到你地話尖沙咀個場原來未開? 請問幾時開張?

我見到你地話有吊椅出場咁特別? 可否給我多點資料.

其實我覺得5千幾一圍對酒樓來講真係好貴, 還有很多不好comment 說始創的服務... 真係心大心細.... Rolling Eyes

係呀,其實我覺得以酒樓來說算係好貴,但無法啦,個場好靚嗎,希望佐敦個場都好靚啦~
回頂端
momin
XXX.XXX.182.41

發表發表於: Wed Mar 14, 2007 10:20 pm

豬玲玲,
你可否pm我黃經理給你什麼優惠? Thanks
回頂端
kobeca
XXX.XXX.187.126

發表發表於: Thu Mar 15, 2007 12:22 pm

豬玲玲,
收到pm, tks.
你都check下啦!!
回頂端
kobeca
XXX.XXX.187.126

發表發表於: Thu Mar 15, 2007 12:26 pm

muimuisa,

我都pm左比你啦!! 你check check啦^^

kobeca
回頂端
牛奶糖
XXX.XXX.106.86

發表發表於: Thu Mar 15, 2007 4:36 pm

kobeca

pm 給我可以嗎
我想 book 2008 彩福
回頂端
pupilbecky
XXX.XXX.99.116

發表發表於: Thu Mar 15, 2007 6:44 pm

我諗住08年12月結婚, 都想book彩福, 但mk個場full左, 知道佐敦有新場, 但聽講係無水晶燈, 心大心細tim! 我想wedding expo book, kobeca
可唔可以pm你個offer比我參考下?

pupilbecky 在 Thu Mar 15, 2007 7:06 pm 作了第 1 次修改
回頂端
pupilbecky
XXX.XXX.99.116

發表發表於: Thu Mar 15, 2007 6:48 pm

kobeca ,
可唔可以pm你個offer比我參考下? 我諗住wedding expo book呀!! 我 08年12月bd, 唔知full唔full呢?
回頂端
north
XXX.XXX.60.178

發表發表於: Thu Mar 15, 2007 10:35 pm

can you guys also pm me those offer? thx a lot!
回頂端