發表主題 回覆文章
kobeca
XXX.XXX.187.126

發表發表於: Thu Mar 01, 2007 2:51 pm

廣告贊助 [隱藏]
hi, 各位靚靚準新娘姊妹們.
我bd向2008年11月, 我剛book左彩褔皇宴尖沙咀新店啦!!
好開心解決左最重要既其中一part, 依家訂左酒樓鬆一口氣lu Razz
2008年在彩褔皇宴尖沙咀新店擺酒的姊妹們日後既日子
希望大家一齊入黎lee到share一下 Laughing
期待你既留言, kobeca
回頂端
muimuisa
XXX.XXX.231.172

發表發表於: Thu Mar 01, 2007 7:55 pm

hihi~ kobeca~

你咁快book左啦? 咁你有冇睇過佢地d圖呀?? 未有現場睇我都係心大心細... Embarassed 請問你book左11月幾多號呀?? 介唔介意pm我有咩offer呀?? 麻煩哂~ Laughing
回頂端
2222e
XXX.XXX.66.69

發表發表於: Fri Mar 02, 2007 3:59 pm

我想問吓,tst彩福有無min charge架?或者要擺幾多圍先ok架?因為我得16-17位咋!
回頂端
豬玲玲
XXX.XXX.210.20

發表發表於: Fri Mar 02, 2007 11:08 pm

2222e 寫到:
我想問吓,tst彩福有無min charge架?或者要擺幾多圍先ok架?因為我得16-17位咋!

大家好~我上星期都book左尖沙咀新店, 其實都有點擔心,但因我08年1月結婚,但看了很多靚的酒樓都book哂,有d價$適合的酒店又book哂, 所以唯有博下啦....希望會靚啦....我想響呢度讚揚一下黃經理, 佢真係好nice, 因為我看了之前的messages, 所以搵佢傾, 佢仲幫我打電話問新店裝修的情況, 雖然好多野都未confirm, 但佢話裝修會初十開工,再決定design係點....以下係我上星期知道的資料- 新店係會模仿太空艙, 天花無水晶燈、但會有d射燈射出不同的圖案, 旁邊都會有淺色的紗(我好emphasis問佢會唔會係深色e.g.blue, 佢話唔會)....其他乜都唔知....如大家有新的資料,可大家一起傾下. share下 Wink ...
回頂端
豬玲玲

發表發表於: Fri Mar 02, 2007 11:09 pm

2222e 寫到:

min charge係11萬...唔夠枱數可選貴d menu~
回頂端
豬玲玲

發表發表於: Fri Mar 02, 2007 11:11 pm

muimuisa 寫到:
hihi~ kobeca~

你咁快book左啦? 咁你有冇睇過佢地d圖呀?? 未有現場睇我都係心大心細... Embarassed 請問你book左11月幾多號呀?? 介唔介意pm我有咩offer呀?? 麻煩哂~ Laughing

個平面圖可響彩褔找:
http://www.choifook.com/CFRB-TableGuide4.html
回頂端
momin
XXX.XXX.182.41

發表發表於: Fri Mar 02, 2007 11:58 pm

Hi kobeca,
I am interested in the Jordon side too. Would you mind to pm me your package too?
回頂端
muimuisa
XXX.XXX.189.194

發表發表於: Sat Mar 03, 2007 12:13 am

多謝豬玲玲既回覆 & share~
我之前o向太子都見過王經理, 都覺得佢好nice好有禮貌, 從佢口中得知有新店會開, 所以就想等埋先~ 其實我諗佢新場都唔會唔靚, 不過我唔係太趕所以想睇埋實景~ 你預擺幾多圍?? 有咩offer呀?? heehee 其實我都係好有興趣呢~~ Very Happy
回頂端
kobeca
XXX.XXX.187.126

發表發表於: Sat Mar 03, 2007 11:29 am

hi 各位姊妹們,
我bd向2008年11月08日.
尖沙咀彩福min charge要11萬, 聽魏小姐只可最多25圍.
我係向始創book, 魏小姐同我book既.
其實我有既package都係同向始創擺酒的姊妹們一樣.
我聽魏小姐新店出場時可以選普通進場or坐吊椅.
不過可能會無水晶燈(佢都係話未cfm), 旁邊係會跟始創一樣有紗加燈炮仔
(但d紗都未cfm係咩色), 佢話到時先會知, lee個場係"西式".
其他真係乜都未知, 各姊妹如大家有d咩新資料, 記得上黎update.

另外, 我想問下唔知其他姊妹向彩福擺酒會唔會有CAKE送(真係食個D)??
因為我好想有, 但魏小姐話無呀喎!! Sad

豬玲玲, 咁黃經理有d咩offer比你呀??你bd幾時呀??

tks, kobeca Laughing
回頂端
2222e
XXX.XXX.66.69

發表發表於: Sat Mar 03, 2007 12:58 pm

咁想問多句呀,min charge 110k咁最少幾多位先可以包全場架?
仲有你話可以坐吊椅出場,即係點架??
唔該哂!
回頂端