發表主題 回覆文章
Bi(2)
XXX.XXX.250.132

發表發表於: Fri Feb 16, 2007 10:26 am

廣告贊助 [隱藏]
all sisters,

有無呢方面的資料,經驗分享一下?
回頂端
baka888
XXX.XXX.211.163

發表發表於: Fri Feb 16, 2007 4:24 pm

Bi(2) 寫到:

係傢私城前面有一間叫家x褔,
裡面有好多專賣地磚,燈飾嘅店舖.
地點係寶安北路(帝豪酒店附近)
由交通樓坐taxi去大約RMB20幾蚊倒喇

如果你想買燈飾再平d有又僅多選擇嘅話,
係田貝四路有好多,坐taxi只係10幾蚊倒喇
好近喳

baka888
回頂端
Bi(2)
XXX.XXX.82.170

發表發表於: Fri Feb 16, 2007 8:33 pm

baka888 寫到:
Bi(2) 寫到:

好近喳

baka888

多謝你的資料,我好少返深圳ka,所以你d料對我嚟講好有用!!
回頂端
baka888
XXX.XXX.12.45

發表發表於: Mon Feb 19, 2007 6:04 pm

唔洗多謝!
如果你有咩問題再問我喇

baka888
回頂端
Bi(2)
XXX.XXX.133.33

發表發表於: Sun Feb 25, 2007 2:12 pm

baka888 寫到:
Bi(2) 寫到:

好近喳

baka888

baka888

係羅湖站坐的士/地鐵去田貝四路近嗎? 我依家唔買地磚嘞,只買燈,浴室用品(洗手盆連櫃)....等,個度有齊嗎?另外你有冇較詳細的地址呢?
回頂端
CoupleS
XXX.XXX.179.116

發表發表於: Sun Feb 25, 2007 4:50 pm

深圳買磚可靠嗎?價錢方面平過香港嗎?我正計劃把新居裝修. Very Happy THX.
回頂端
baka888

發表發表於: Tue Feb 27, 2007 12:33 pm

Bi(2) 寫到:
baka888 寫到:
Bi(2) 寫到:

好近喳

baka888

baka888

係羅湖站坐的士/地鐵去田貝四路近嗎? 我依家唔買地磚嘞,只買燈,浴室用品(洗手盆連櫃)....等,個度有齊嗎?另外你有冇較詳細的地址呢?

我未搭過地鐵去田貝四路,我亦都唔知搭地鐵可唔可以去呀 Crying or Very sad
燈和洗手盆個度一定有,不過洗手盆連櫃就無留意喇.
詳細的地址等一會再pm俾你,ok嗎?

baka888
回頂端
香香
XXX.XXX.212.111

發表發表於: Tue Feb 27, 2007 12:36 pm

baka888 寫到:
Bi(2) 寫到:

裡面有好多專賣地磚,燈飾鴭梁E.

如果你想買燈飾再平d有又僅多選擇儭,
好近喳

baka888

呢度又叫做\崗!
好多傢俬家品野賣
回頂端
baka888

發表發表於: Tue Feb 27, 2007 1:59 pm

CoupleS 寫到:
深圳買磚可靠嗎?價錢方面平過香港嗎?我正計劃把新居裝修. Very Happy THX.

我諗大家都知道香港大部分賣嘅磚都係由大陸進口,你可以先係香港d賣磚嘅地方睇左先,然後睇arm再上去睇你就會發現同一樣野点解平咁多喇.

baka888 Wink
回頂端
Bi(2)
XXX.XXX.133.33

發表發表於: Tue Mar 06, 2007 11:20 pm

baka888 寫到:
Bi(2) 寫到:
baka888 寫到:
Bi(2) 寫到:

好近喳

baka888

baka888

我未搭過地鐵去田貝四路,我亦都唔知搭地鐵可唔可以去呀 Crying or Very sad
燈和洗手盆個度一定有,不過洗手盆連櫃就無留意喇.
詳細的地址等一會再pm俾你,ok嗎?

baka888

baka888,

我啱啱至睇到你的pm,唔該哂你呀,最近我都買咗本講關於返大陸買裝修用品等的書,都ok,當然有埋你親身的分享會好好多啦,今個星期或者會返去睇吓,原本今日上去行吓但最後都上唔成,希望今個weekend可以啦!!
回頂端