發表主題 回覆文章
sleepy.lo
XXX.XXX.133.19

發表發表於: Fri Jul 03, 2009 4:38 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    Hi all,
    我plan緊11月去maldives honeymoon...唔知有冇人住過Filitheyo island呢??唔知好唔好???
    另外考慮緊halaveli resort同埋Diva...唔知點揀??希望各位俾俾意見...THX~~~
    回頂端
    honey the pooh
    XXX.XXX.13.160

發表發表於: Mon Jul 06, 2009 12:04 am

Hi all,

I am planning to go Maldives for honeymoon in Nov 09. I went to the travel companies asking for details today, but they just gave me leaflets and told me to browse their website =(

Just wondering if you guys join the packages via website or from local travel companines??
    回頂端
    drm
    XXX.XXX.136.165

發表發表於: Thu Jul 16, 2009 5:15 pm

Denise333 寫到:
    drm 寫到:
    whk,

我見有間新resort好似好靚!訂2晚送2晚,Honeymoon offer仲有燭光晚餐同SPA送!

http://memory-moon.blogspot.com/2009/04/resortconstance-halaveli-reso...

drm

我啱啱去完呢間,好正呀, 果度d人好好,不過,個島就細d,果度食野好平,所以可以唔洗half board,去到先去餐廳食, 不過,如果你係鐘意食自助餐,就比埋晚餐錢先會好d因為如果自助餐去到先食,會貴d,我之前比咗hk$680/餐,去到如果唔食自助餐,d錢就可以扣返usd55
    仲有,如果你去halaveli,記得去之前叫旅行社提供活動表比你,因為d活動係定咗邊日就邊日.你去到就最好先book咗先,因為我果日星期三釣完魚.想再book第二日,已經full 咗.
    仲有,你有冇諗過帶蒸餾水呀? 呢間野幾好,除咗每日兩枝細水外,你每玩完一樣活動,佢都會比枝水你(免費活動及自費活動都有)
    我地去完健身室玩完,教練就好好咁問我地飲唔飲水,我去玩免費'扒'艇,我上岸時,佢就開定支水比我. 真係好好.如果你係選擇呢間,你再pm我,我再講多d比你聽

我剛由Constance Halaveli回來!好正!超唔想走!免費晚歺是Fine Dinning!仲有全隻龍蝦食!推薦! 無錯!啲drinking water多到飲唔哂!!Very Happy
    回頂端
    monchichi8
    XXX.XXX.97.239

發表發表於: Sun Aug 16, 2009 9:50 pm

can you pm me,please !!!
    回頂端
    drm
    XXX.XXX.157.181

發表發表於: Fri Oct 30, 2009 5:07 pm

終於有時間上嚟寫下嘢!
    我去左Constance Halaveli 4 nights water villa+ 機票+1晚Hulhule
    大概19000/person
    HB已包好正嘅龍蝦、羊扒,可能Newly open仲有甜品同前菜送!!
    Water villa超正!可以游到3步!都幾大!
    記得一定要坐水上飞機!好靚景!
    有匕想知道請隨便問!!

Monchichi8,

PM左你啦!
    回頂端
    minnie80426
    XXX.XXX.8.193

發表發表於: Fri Nov 13, 2009 6:07 pm

drm 寫到:
    終於有時間上嚟寫下嘢!
    我去左Constance Halaveli 4 nights water villa+ 機票+1晚Hulhule
    HB已包好正嘅龍蝦、羊扒,可能Newly open仲有甜品同前菜送!!
    有匕想知道請隨便問!!

Monchichi8,

PM左你啦!

hi,

我都想要d資料呀, 可唔可以e-mail俾我呀?
    minnie80426@hotmail.com

tks/minnie
    回頂端
    09新郎哥
    XXX.XXX.36.124

發表發表於: Thu Mar 04, 2010 5:25 pm

請問有冇朋友去過kandooma??
    我plan緊4月尾去!
    回頂端
    vita.jo
    XXX.XXX.105.47

發表發表於: Sat Mar 13, 2010 7:30 pm

drm 寫到:
    drm 寫到:
    whk,

我見有間新resort好似好靚!訂2晚送2晚,Honeymoon offer仲有燭光晚餐同SPA送!

http://memory-moon.blogspot.com/2009/04/resortconstance-halaveli-reso...

drm

我啱啱去完呢間,好正呀, 果度d人好好,不過,個島就細d,果度食野好平,所以可以唔洗half board,去到先去餐廳食, 不過,如果你係鐘意食自助餐,就比埋晚餐錢先會好d因為如果自助餐去到先食,會貴d,我之前比咗hk$680/餐,去到如果唔食自助餐,d錢就可以扣返usd55
    仲有,如果你去halaveli,記得去之前叫旅行社提供活動表比你,因為d活動係定咗邊日就邊日.你去到就最好先book咗先,因為我果日星期三釣完魚.想再book第二日,已經full 咗.
    仲有,你有冇諗過帶蒸餾水呀? 呢間野幾好,除咗每日兩枝細水外,你每玩完一樣活動,佢都會比枝水你(免費活動及自費活動都有)
    我地去完健身室玩完,教練就好好咁問我地飲唔飲水,我去玩免費'扒'艇,我上岸時,佢就開定支水比我. 真係好好.如果你係選擇呢間,你再pm我,我再講多d比你聽

我剛由Constance Halaveli回來!好正!超唔想走!免費晚歺是Fine Dinning!仲有全隻龍蝦食!推薦! 無錯!啲drinking water多到飲唔哂!!Very Happy

我好有興趣呀!Pls pm to me . Thks!
    回頂端
    Ling & John
    XXX.XXX.210.200

發表發表於: Thu Apr 08, 2010 1:42 pm

drm 寫到:
    終於有時間上嚟寫下嘢!
    有匕想知道請隨便問!!

Monchichi8,

PM左你啦!

可否send d 資料比我呀~~
    回頂端
    飛 飛
    XXX.XXX.151.172

發表發表於: Sun Apr 25, 2010 11:19 pm

vita.jo 寫到:
    drm 寫到:
    drm 寫到:
    whk,

drm

我好有興趣呀!Pls pm to me . Thks!

Pls PM to me too!
    Thanks!
    回頂端