發表主題 回覆文章
未來謝師奶
XXX.XXX.135.10

發表發表於: Fri Jan 04, 2008 3:52 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    我打算去北海道自由行
    回頂端
    gogola
    XXX.XXX.233.189

發表發表於: Sun Jan 27, 2008 3:01 am

如果有 16 日假期---> 東京 > 北海度 > 仙台 > 輕井澤 > 大阪 > 神户 >東京 走 ( 買14 曰 Jpass 玩盡 d)

如果冇...........睇下可以点減啦..........
    回頂端
    gogola
    XXX.XXX.233.189

發表發表於: Sun Jan 27, 2008 3:05 am

Po魚
    pm you la
    回頂端
    ACC2
    XXX.XXX.43.215

發表發表於: Wed Feb 06, 2008 1:35 pm

我今年4月都會去仙台, 山形, 銀山溫泉,再返大阪及京都!!
    我會住一間私人溫泉酒店,是用一舊好大的石頭挖空做池的!
    在京都我會住傳統京式民宿吃京懷石....体驗古都!!
    回頂端
    懶妹
    XXX.XXX.134.147

發表發表於: Thu Feb 14, 2008 3:36 pm

Po魚 寫到:
    想去沖繩自由行, 有無心得&資料分享?
    我地想自駕車, 但唔知路程容易找嗎?
    仲埋沖繩有乜一定要玩一定要看呢一定要去呢?

我都想去沖繩, 1-3月去可能出海睇到鯨鯊呀
    有國際車牌就可能租車喇, 有GPS 導航, 輸入目的地既電話號碼, 就會有map show 點去同埋幾耐先去到, 都好方便, 當然要帶定地圖, 有時GPS 都會壞嘛
    沖繩要去既地方, 睇番一般旅行團既catalog 都有喇, 一個島, 好細姐
    回頂端
    W.Y
    XXX.XXX.123.34

發表發表於: Thu Jun 12, 2008 4:00 pm

如果4月, 5月去北海道有無d咩特別好做or好睇?
    回頂端
    小豬小豬小豬
    XXX.XXX.27.76

發表發表於: Wed Sep 17, 2008 4:17 pm

11月尾到日本honey Monn 5-7天,日本有那地方好去(joint 團)呢?
    回頂端
    pigc
    XXX.XXX.210.20

發表發表於: Fri Dec 26, 2008 10:34 pm

我自己就去左北海道
    回頂端
    XXX.XXX.146.132

發表發表於: Tue Mar 10, 2009 3:14 am

可以試吓具有中國文化特色旅遊

詳情
    回頂端
    joeyb
    XXX.XXX.33.134

發表發表於: Sun Mar 15, 2009 10:22 pm

我都打算去北海道,滑雪 Very Happy
    回頂端