發表主題 回覆文章
虹猫
XXX.XXX.10.164

發表發表於: Sun Jan 07, 2007 12:16 am

廣告贊助 [隱藏]
各位有冇試過咩方法瘦面係得ga??
回頂端
BonnieBonnie
XXX.XXX.248.26

發表發表於: Wed Jan 10, 2007 2:57 pm

虹猫 寫到:

老實講,其實現今最流行同最有效嚚G面方法.都係botox打針瘦面.真係得架.
我自己都打過兩次.因為我以前塊臉都係方架.自從知道botox可以瘦面.我梗係去試黻.點知真係work架.
我而家仲自信好多呀 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

BonnieBonnie 在 Mon Jan 15, 2007 2:17 pm 作了第 1 次修改
回頂端
ours
XXX.XXX.128.228

發表發表於: Wed Jan 10, 2007 3:06 pm

BonnieBonnie 寫到:
虹猫 寫到:

老實講,其實現今最流行同最有效嚚G面方法.都係botox打針瘦面.真係得架.
我自己都打過兩次.因為我以前塊臉都係方架.自從知道botox可以瘦面.我梗係去試黻.點知真係work架.我相信妳睇我張相都睇唔出我以前塊面係方.而家仲自信好多添呀 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

請問打針打幾多次架? 維持幾耐呢?
最緊要係: 幾多$$, 點計架?

thanks!
回頂端

發表發表於: Wed Jan 10, 2007 4:47 pm

ours 寫到:
虹猫 寫到:

我自己都打過兩次.因為我以前塊臉都係方架.自從知道botox可以瘦面.我梗係去試黻.點知真係work架.我相信妳睇我張相都睇唔出我以前塊面係方.而家仲自信好多添呀 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

thanks!

好多人都話打一次可以keep到9個月.
但我自己就覺得keep到半年塊面就開始肥番.
不過就唔會打回原形.其實如果自己本身有影開相.
就會睇到打完後黈蘆G,同半年後又有咩唔同.
以前打botox好貴架.要成$8000.仲要去整型醫生度先有得打.
但因為而家實在有太多地方可以打.例如好多美容院.勁爭大鬙平番咋.
我自己就因為有個朋友打過.覺得work.我先夠膽去打.
我去麉Y一個有做埋彩光龠E所.個醫生話已經俾髐舠◆$3200.
每邊臉打5針.打鰣虒|位度.
之後一個月免費補打多一針.作用係快D見效同埋可以keep得耐D. Wink
回頂端
ours
XXX.XXX.128.228

發表發表於: Wed Jan 10, 2007 4:58 pm

ours 寫到:
虹猫 寫到:

thanks!

好多人都話打一次可以keep到9個月.
但我自己就覺得keep到半年塊面就開始肥番.
不過就唔會打回原形.其實如果自己本身有影開相.
就會睇到打完後黈蘆G,同半年後又有咩唔同.
以前打botox好貴架.要成$8000.仲要去整型醫生度先有得打.
但因為而家實在有太多地方可以打.例如好多美容院.勁爭大鬙平番咋.
我自己就因為有個朋友打過.覺得work.我先夠膽去打.
我去麉Y一個有做埋彩光龠E所.個醫生話已經俾髐舠◆$3200.
每邊臉打5針.打鰣虒|位度.
之後一個月免費補打多一針.作用係快D見效同埋可以keep得耐D. Wink

係咩, 好多地方都有得打... 真係唔知...
你個醫生係咩名, 可否告知?
回頂端
Chip1211
XXX.XXX.246.2

發表發表於: Wed Jan 10, 2007 5:14 pm

BonnieBonnie,

我都想知呀...可以pm個醫生資料同price list俾我麻, thanks a lot~
回頂端

發表發表於: Wed Jan 10, 2007 5:43 pm

ours 寫到:
虹猫 寫到:

thanks!

ours,

我已經鰫p個私人訊息度send鷘憟儭禤琠p.
回頂端

發表發表於: Wed Jan 10, 2007 5:45 pm

Chip1211 寫到:

我都想知呀...可以pm個醫生資料同price list俾我麻, thanks a lot~

Chip1211,

妳好.我亦都將個醫生儭禤鱷end鰫p個私人訊息度.妳睇黻.
回頂端
meow8
XXX.XXX.12.9

發表發表於: Wed Jan 10, 2007 11:49 pm

Chip1211 寫到:

Chip1211,

妳好.我亦都將個醫生?資料send??妳個私人訊息度.妳睇?啦.

Hi Bonnie,

May I have the info also? You mean $3200 for 2 seperate injections? (2 times?)
回頂端
Mia
XXX.XXX.232.1

發表發表於: Wed Jan 10, 2007 11:51 pm

Bonnie

我都想知呀, please pm 個醫生 D 資料同 price list 俾我, many thanks
回頂端