發表主題 回覆文章
Cutesnoopy
XXX.XXX.32.94

發表發表於: Wed Jan 03, 2007 1:35 am

廣告贊助 [隱藏]
有無姊妹有玩過呢樣嘢呀,可唔可以減到肥呀???
回頂端
TAMTAMWONG
XXX.XXX.202.117

發表發表於: Thu Jan 04, 2007 6:49 pm

我剛剛JOIN 咗,不過明晚先上第一堂,上完話你知道!!
回頂端
Cutesnoopy
XXX.XXX.119.253

發表發表於: Fri Jan 05, 2007 11:45 am

TAMTAMWONG 寫到:
我剛剛JOIN ,不過明晚先上第一堂,上完話你知道!!

好呀,等妳消息呀,妳報邊間呀
回頂端
TAMTAMWONG

發表發表於: Fri Jan 05, 2007 1:54 pm

太子- KELLEY

我上去報名時,見到好多人上堂,好似好得咁!! D MISS 好Fit !!!!
回頂端
Cutesnoopy

發表發表於: Fri Jan 05, 2007 2:31 pm

太子- KELLEY

我上去報名時,見到好多人上堂,好似好得咁!! D MISS 好Fit !!!!

我估我知道邊間喇,我有打過去問details,不過未報名,都頗貴
回頂端
TAMTAMWONG

發表發表於: Fri Jan 05, 2007 3:45 pm

係呀!! 我都覚得貴咗少少,不過我就念住比咗咁多錢,我一定會努力上堂,唔會懶惰仔囉 ...

我個PLAN 係 HK$1080 上8堂(佢價錢係$600/4堂, $1080/8堂, $1380/12堂, $1600/16堂, 1800/20堂 -- 1個月內做完),如果試過得就會下個月上多幾堂,因為平D同可以快D減倒肥.

你可以比較下先啦!! 我就要努力D啦, 因為我5月影婚紗相!!
回頂端
Cutesnoopy

發表發表於: Fri Jan 05, 2007 4:09 pm

係呀!! 我都覚得貴髐痐,不過我就念住比鼲搹h錢,我一定會努力上堂,唔會懶惰仔囉 ...

我個PLAN 係 HK$1080 上8堂(佢價錢係$600/4堂, $1080/8堂, $1380/12堂, $1600/16堂, 1800/20堂 -- 1個月內做完),如果試過得就會下個月上多幾堂,因為平D同可以快D減倒肥.

你可以比較下先啦!! 我就要努力D啦, 因為我5月影婚紗相!!

我原先諗住上四堂試鴷,驚一時間跳唔黎,我唔夠時間喇,我下個禮拜影相喇,我想做下運動,我男友唔俾我減肥
回頂端
TAMTAMWONG

發表發表於: Fri Jan 05, 2007 4:38 pm

咁呀!! 我有個朋友的女友係d減肥公司做,佢叫我影相前一個月去做一部叫m8的機,話可以farm d, 影相靚d, 都唔算減肥呀,你可以去問吓喎!!!

點都好,如果你唔肥就唔好減肥啦,當做下運動好啦!!! 努力啦!! 你下星期影完,記得話比我知影得如何?? 你影邊間???
回頂端
Cutesnoopy

發表發表於: Fri Jan 05, 2007 4:57 pm

咁呀!! 我有個朋友的女友係d減肥公司做,佢叫我影相前一個月去做一部叫m8的機,話可以farm d, 影相靚d, 都唔算減肥呀,你可以去問斔{!!!

點都好,如果你唔肥就唔好減肥啦,當做下運動好啦!!! 努力啦!! 你下星期影完,記得話比我知影得如何?? 你影邊間???

我男友連機都唔俾我做呀,原本我join鰿[,結果係我而家要去cancel
我會返黎分享架喇,我去澳門米蘭春天影呀
回頂端
TAMTAMWONG

發表發表於: Fri Jan 05, 2007 5:15 pm

Cutesnoopy 寫到:
咁呀!! 我有個朋友的女友係d減肥公司做,佢叫我影相前一個月去做一部叫m8的機,話可以farm d, 影相靚d, 都唔算減肥呀,你可以去問斔{!!!

我男友連機都唔俾我做呀,原本我join鰿[,結果係我而家要去cancel
我會返黎分享架喇,我去澳門米蘭春天影呀
回頂端