發表主題 回覆文章
小婉
XXX.XXX.15.34

發表發表於: Tue Jan 02, 2007 12:03 pm

廣告贊助 [隱藏]
hi all sister,

剛在11月尾完成婚禮, 覺得呢隻紅酒同埋佢地d服務幾直得推介, 首先枝酒又平$47.x(我買多所以平d), 個個親友都話好飲, 好多人都以為係貴野! 我有d熟既fd, 佢地有飲開紅酒,飲完之後都叫我幫佢地訂一箱向屋企飲,仲有個07年3月結婚既同事都訂左y! 其實之前又冇咩朋友介紹, 而且budget又唔高, 又唔想去惠x, 百x到買 d cheap酒比人認得出個牌子(超樣衰ka),於是就上網搵下....最後都選擇左幫親呢間野!!

另外佢地服務一流! 本身我住沙田, 而且放工時間較夜, 冇時間去佢個office試酒, 而呢位人興(stc)佢好人到帶7-8枝酒(都好很重o下)入沙田比我試(不過而家唔知佢仲行唔行wor!! ), 其實佢既其他紅酒都唔錯,開頭都怕唔岩飲要阿stc山長水遠拎入黎比我試會唔好意思,但我一試就覺得有好幾隻酒可以搭得杯落!而且有平有貴有味濃味淺任君選擇, 價錢平過我地簡既酒都有, 最後我地簡左呢隻....果味重,易入口,但不失紅酒味既!不過呢隻酒好似唔返貨啦! 但就有幾隻近似既口味...仲有就係佢地會差不多bigday時先送d酒去酒樓比你check晒先收尾數!唔使煩d存放問題! 服務一流, 唔怕早d訂酒!  又可以早d煩小一樣野去搞其他野啦!

如果想要佢d資料 , 可以 pm 我
or 貓貓 ling080673@yahoo.com.hk

0382.jpg  Filesize: 63.39 KB  瀏覽次數: 13421 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 我訂在咁多枝都差不多飲晒啦! 好酒唔怕推介呀!
0399.jpg  Filesize: 67.74 KB  瀏覽次數: 13441 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供

小婉 在 Wed Jan 24, 2007 11:16 am 作了第 1 次修改
回頂端
wingyan008
XXX.XXX.12.157

發表發表於: Fri Jan 05, 2007 1:38 pm

what's the brand for the red wine? Surprised
回頂端
小婉

發表發表於: Fri Jan 05, 2007 3:29 pm

wingyan008 寫到:
what's the brand for the red wine? Surprised

St. Laurent 2003 (French)
回頂端
好想結婚的男人
XXX.XXX.163.42

發表發表於: Sat Jan 06, 2007 5:14 pm

can u send me the contact of stc pls? thz
waxwax323@yahoo.com.hk
回頂端
小花candy
XXX.XXX.22.54

發表發表於: Sat Jan 06, 2007 9:17 pm

candy332332@yahoo.com.hk

thx~

我想要d資料呀~幾錢呀﹖
回頂端
stc
XXX.XXX.95.254

發表發表於: Mon Jan 08, 2007 8:34 pm

Hi 小婉 , 正確o黎講你支酒唔係$4x Mr. Green , 因為你圖中o既vsop 一共有9支淨返帶走 , 然後就掟晒去「二手坊」處賣返千幾蚊出o黎 , 就係咁 , 圍返數你每支酒根本唔駛$20ShockedLaughing Laughing

Mr. Green 快d 快d~~ 話俾人知係邊個 suggest 你咁醒用呢個方法o既 Arrow Mr. Green Laughing

仲有 , 你擺酒o個支差唔多無晒啦 , 不過新o既代替品 , 都有咁上下水準, 絕對唔止係豬扒 Cool
回頂端
小婉

發表發表於: Tue Jan 09, 2007 10:46 am

all sent! Wink
回頂端
小婉

發表發表於: Tue Jan 09, 2007 10:53 am

stc 寫到:
Hi 小婉 , 正確o黎講你支酒唔係$4x Mr. Green , 因為你圖中o既vsop 一共有9支淨返帶走 , 然後就掟晒去「二手坊」處賣返千幾蚊出o黎 , 就係咁 , 圍返數你每支酒根本唔駛$20ShockedLaughing Laughing

Mr. Green 快d 快d~~ 話俾人知係邊個 suggest 你咁醒用呢個方法o既 Arrow Mr. Green Laughing

仲有 , 你擺酒o個支差唔多無晒啦 , 不過新o既代替品 , 都有咁上下水準, 絕對唔止係豬扒 Cool

做物走出黎搞吋晒我個"扒地"呀!! Shocked
回頂端
stc
XXX.XXX.95.254

發表發表於: Tue Jan 09, 2007 7:23 pm

小婉 寫到:

你有"扒地"都唔預埋我你仲好講~~ Laughing
回頂端
小婉

發表發表於: Thu Jan 11, 2007 4:06 pm

stc 寫到:
小婉 寫到:

你有"扒地"都唔預埋我你仲好講~~ Laughing

我個"扒地"係介紹d好野比人哦~梗有你份囉! 呵呵 Wink
回頂端