發表主題 回覆文章
pigpig819
XXX.XXX.155.200

發表發表於: Wed Dec 27, 2006 2:42 pm

廣告贊助 [隱藏]
我是在12月21日結婚的...在這裡我要多謝我的化妝師amy....因為我的親戚朋友都讚我的妝和髮型set得很靚....她真的很有心機及細心....而且她的技考很好, 很trendy....不會化得很厚.....真的很多謝你-amy........!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
回頂端
sisi bb
XXX.XXX.127.52

發表發表於: Wed Dec 27, 2006 7:29 pm

太好la!!又有人讚amy!!因為我都搵左amy化妝ar!!
我big day 係2月!好緊張ar!!!
回頂端
pigpig819

發表發表於: Thu Dec 28, 2006 9:47 am

HI Sisi BB,

公喜公喜.....你真的不用擔心了....你一定會是一個靚新娘.... Very Happy Very Happy Very Happy
回頂端
cutelam
XXX.XXX.34.247

發表發表於: Thu Dec 28, 2006 12:52 pm

請問有冇price list同web site參考下架?
pigpig819, 有冇相可以睇睇架? 我而家搵緊MUA Thanks Razz
回頂端
pigpig819

發表發表於: Thu Dec 28, 2006 3:07 pm

Hi Cutelam

我係join左個package係全日既...意思係佢朝早會黎一黎...跟住至到四點半就再黎跟到你散席為止...呢個package係hk$4,800, 如果你朝早要佢早過7:30am黎又要比多二百蚊的士錢....佢呢個package係包埋伴娘set頭化妝,媽咪化妝及奶奶化妝.....請留下你的email...............
回頂端
cutelam
XXX.XXX.115.130

發表發表於: Thu Dec 28, 2006 9:30 pm

pigpig819 寫到:
Hi Cutelam

我係join左個package係全日既...意思係佢朝早會黎一黎...跟住至到四點半就再黎跟到你散席為止...呢個package係hk$4,800, 如果你朝早要佢早過7:30am黎又要比多二百蚊的士錢....佢呢個package係包埋伴娘set頭化妝,媽咪化妝及奶奶化妝.....請留下你的email...............

但我三點鐘左右要註冊喎, 係咪要再加$$?
我pm我的e-mail比你呀, Thanks Razz
回頂端
pigpig819

發表發表於: Fri Dec 29, 2006 12:29 pm

Hi CUTELAM,

咁就要睇你幾點要出門啦....如果你係好早要係女家出門可能就要加二百蚊lo...如果你成十二點至一點呢個時間就可能唔洗喎....
如果你得閒就call我再講啦....tel: 2412 8044
回頂端
Fantastic
XXX.XXX.197.195

發表發表於: Fri Dec 29, 2006 10:04 pm

請問可唔可以PM info 俾我
回頂端
啤啤面
XXX.XXX.240.80

發表發表於: Fri Dec 29, 2006 10:34 pm

Congratulations!! Nice to hear that you look pretty on your Big day!! Very Happy

Can you please email amy's contact info to me?
lomy1216@gmail.com

Thanks a lot!!
回頂端
chan44
XXX.XXX.25.33

發表發表於: Sat Dec 30, 2006 10:37 pm

我姞婚個時都係搵amy架! 佢地早+全晚就係$4800 如果要架埋註冊就要再架$1000! total 全日早午晚就係$5800!

我最近都有介詔姊妹去搵amy呢個價係最update架啦!
回頂端