發表主題 回覆文章
Queen824
XXX.XXX.67.130

發表發表於: Wed Apr 18, 2007 11:00 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    Wing&Yee 寫到:
    艾力加 寫到:
    你係咪講緊亞太溫泉會館呀 Question

我浸過烏來同北投既,不過我覺得公眾溫泉好d Wink

我都覺得公眾溫泉有feel d.

亞太都有公眾池0架, 個PACKAGE包一個鐘私人湯屋加兩個鐘大眾池(我係平日去0既)~ 我淨係用0左私人湯屋, 因為大眾池要分男女, 我0地就決定唔浸0勒!

TPE_2006_117.jpg  Filesize: 119.57 KB  瀏覽次數: 7530 次
    按這裡可在新視窗開啟原圖
     圖片描述: 望出去
    TPE_2006_113.jpg  Filesize: 98.58 KB  瀏覽次數: 7530 次
    按這裡可在新視窗開啟原圖
     圖片描述: 溫泉
    回頂端
    kywedding
    XXX.XXX.191.207

發表發表於: Fri Nov 09, 2007 9:49 pm

hi,

我有台灣 自由行旅遊書 9本, 有需要請聯絡我啦.
    kywedding@yahoo.com.hk
    回頂端
    pisces
    XXX.XXX.136.25

發表發表於: Tue Jan 08, 2008 5:56 pm

我試過水美溫泉好正, 房內又有私人風呂。 Wink
    回頂端
    Newbie Tabo
    XXX.XXX.234.224

發表發表於: Wed Jan 14, 2009 1:29 pm

我十一月中去高雄影相時去左關子嶺浸泥漿溫泉, 只係單泡湯,租左個湯屋, 個半鐘要1200台幣左右
    回頂端
    Newbie Tabo
    XXX.XXX.234.224

發表發表於: Wed Jan 14, 2009 1:29 pm

我十一月中去高雄影相時去左關子嶺浸泥漿溫泉, 只係單泡湯,租左個湯屋, 個半鐘要1200台幣左右
    回頂端
    TORoo
    XXX.XXX.172.115

發表發表於: Tue May 26, 2009 5:11 pm

我7月要係台灣影婚紗....台中有無好d溫泉酒店介紹??
    那時浸溫泉會唔會不適合ar?? Embarassed
    回頂端
    XXX.XXX.14.224

發表發表於: Tue Sep 15, 2009 5:06 pm

我下年新年(2月中)去台灣影結婚相呀.....到時去浸溫泉會唔會好貴呀?!有冇jm去過可以分享下呀?!
    回頂端
    skyannn
    XXX.XXX.185.36

發表發表於: Tue Dec 29, 2009 11:10 pm

依~
    我都係出年2月去台灣影婚紗相呀, 不過係新年前... 而家睇梗d 溫泉資料,聽人講烏來的很不錯呢!!! $$$ 又好似平d~
    你最後有冇book到邊度呢?
    回頂端
    choe
    XXX.XXX.211.222

發表發表於: Mon Jan 25, 2010 2:46 pm

睇完大家個分享好吸引
    我都好想去呀
    回頂端