發表主題 回覆文章
丁丁
XXX.XXX.55.38

發表發表於: Thu Dec 14, 2006 10:29 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    我記得之前曾經睇過台灣有 d 溫泉好靚, 但而家想搵返又搵唔到, 請問有無人知呀? 或者有無好介紹呢?
    回頂端
    puccang
    XXX.XXX.61.67

發表發表於: Thu Dec 28, 2006 9:08 am

北投的春天溫泉酒店或水美都幾好,又或者可以去烏來都好架。
    回頂端
    丁丁

發表發表於: Thu Dec 28, 2006 4:51 pm

多謝你的回覆呀, 仲以為無人會覆我添. 我會試下去找多些資料. Wink
    回頂端
    hello咪咪
    XXX.XXX.169.86

發表發表於: Fri Dec 29, 2006 12:25 am

但之前新聞好似講過春天的泉水不太正宗woo~
    回頂端
    丁丁

發表發表於: Fri Dec 29, 2006 10:12 am

hello咪咪 寫到:
    但之前新聞好似講過春天的泉水不太正宗woo~

係咩? 真係唔知喎...
    回頂端
    SIMPATICA
    XXX.XXX.185.212

發表發表於: Thu Jan 04, 2007 9:56 am

你地可以買D 台灣既旅遊書, 我今次去完台灣, 本書教去烏來, 原來果度有好多浸溫泉既地方架 , 不過, 我就覺得麻麻地啦 ~好似好簡陋咁.
    回頂端
    丁丁

發表發表於: Thu Jan 04, 2007 3:10 pm

但我睇過一 d 介紹好靚喎 (但唔知係台灣邊度)... 真係要做多 d research 先得...
    回頂端
    JennyTam
    XXX.XXX.194.203

發表發表於: Thu Jan 04, 2007 6:15 pm

北投定係烏來既溫泉好呢?
    回頂端
    TAMTAMWONG
    XXX.XXX.202.117

發表發表於: Fri Jan 05, 2007 12:36 pm

JennyTam 寫到:

我就覚得烏來好過北投!!! 不過如果日月潭都唔錯....
    你可以睇吓:
    烏來 - Pause landis
    Spring Park Urai spa

日月潭- The LALU

l
    回頂端
    SLKK
    XXX.XXX.194.203

發表發表於: Fri Jan 05, 2007 10:03 pm

嘩~ 多謝您呀, TAMTAMWONG~ 等我去完返黎影D相同大家SHARE 吓先得~

TAMTAMWONG 寫到:
    JennyTam 寫到:

我就覚得烏來好過北投!!! 不過如果日月潭都唔錯....
    你可以睇吓:
    烏來 - Pause landis
    Spring Park Urai spa

日月潭- The LALU

l
    回頂端