發表主題 回覆文章
pandajenny
XXX.XXX.34.135

發表發表於: Mon Dec 11, 2006 8:58 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
hi, 各位
我都係會在 7月結婚, 我之前都有問過酒席, 但已經無 1/7 喇!
所以我揀咗係 7月尾結婚, 8月先擺酒。

我想問下各位搵咗人化妝未, 有乜好介紹?
回頂端
妮貓
XXX.XXX.251.56

發表發表於: Sun Jan 07, 2007 12:30 am

我有兩個朋友在金都的perfect couple join 在化妝,我覺得ok,我會在一月中去試妝,價錢係早午晚各一次,$3188
我都係七月尾結婚。
回頂端
beautiful
XXX.XXX.58.141

發表發表於: Sun Jan 07, 2007 10:34 am

妮貓 寫到:
我有兩個朋友在金都的perfect couple join 在化妝,我覺得ok,我會在一月中去試妝,價錢係早午晚各一次,$3188
我都係七月尾結婚。

Have you tried Michelle? Many friends heard she is good as well but cannot use her as she is always full. Is she available for you? Please share with me if you have tried her.
回頂端
妮貓
XXX.XXX.249.156

發表發表於: Sun Jan 07, 2007 12:21 pm

Hi, Beautiful,

我那兩個朋友都係搵Michelle化妝架,我都hold左佢(29/7), 我應該會在15/1試妝,如果你有興趣,到時話你知啦﹗

我兩個朋友都話Michelle唔錯,其中一個結婚個陣我係姊妹,我見Michelle真係好快手,又準時,個妝都唔錯,搵化妝最緊要係口碑呀﹗
回頂端
鈴木
XXX.XXX.116.140

發表發表於: Sun Jan 07, 2007 3:41 pm

妮貓 寫到:
Hi, Beautiful,

我那兩個朋友都係搵Michelle化妝架,我都hold左佢(29/7), 我應該會在15/1試妝,如果你有興趣,到時話你知啦﹗

我兩個朋友都話Michelle唔錯,其中一個結婚個陣我係姊妹,我見Michelle真係好快手,又準時,個妝都唔錯,搵化妝最緊要係口碑呀﹗

妮貓,

我都搵緊mua, 可否PM比d資料我, thx
回頂端
妮貓
XXX.XXX.249.228

發表發表於: Tue Jan 09, 2007 8:40 pm

鈴木,你睇下收唔收到啦。
回頂端
鈴木

發表發表於: Tue Jan 09, 2007 10:43 pm

妮貓 寫到:
鈴木,你睇下收唔收到啦。

收唔到啊, 再PM 或 e-mail to jjw916hk@yahoo.com.hk啊唔該 Wink
回頂端
妮貓
XXX.XXX.87.217

發表發表於: Sun Jan 14, 2007 2:39 pm

鈴木:
我e-mail左比你喇﹗
回頂端
鈴木

發表發表於: Sun Jan 14, 2007 5:08 pm

妮貓 寫到:
鈴木:
我e-mail左比你喇﹗

妮貓,

我收到啦, 唔該哂, 不過我尋日去左百利試妝, 而且confirm埋啦, anyway, 多謝你既資料 Wink
回頂端
*dingding*
XXX.XXX.11.251

發表發表於: Mon Jan 15, 2007 10:23 pm

hihi...大家好 Razz ,my big date also 778

我只係11月搵左酒樓...但衫同化粧都未join...心大心細,早2日見人話(X紫荊)ok...我今日去左首$1988....5set...平到有D驚 Sad ..兼見到D人又話黑店..完全唔知點好...咁你又預備左D乜?一齊傾下ar^^

我今日就去左book(新天地)影相...你地都要快D了...原來取相要等2-3個月 我用埋酒樓送既coupon..再upgrade多$3000有共37幅相...
其姊妹都一齊分享一下ar
回頂端