發表主題 回覆文章
艾云云
XXX.XXX.84.188

發表發表於: Wed Dec 27, 2006 9:53 am

廣告贊助 [隱藏]
噢~ 我的初吻,是在中三那年的夏天,在一個明月q潔的晚上,
安娜躺臥在游泳池旁邊的石階地的上,我在旁邊一直看著、一直看著、一直看著.......良久都未能下定決心.....
我當時很擔心自己的嘴唇不清潔,又擔心.......安娜的嘴角未抺淨....
最後,我終於鼓起生平大的勇氣,用棉花在安娜的嘴角上再抺一把,我就靠近,.....
..........
..........

我們嘴對嘴,然後我大力一呼,......噢!
我珍貴的初吻,就於人工呼吸的訓練時,給了那個安娜...... Laughing
回頂端
牛丸
XXX.XXX.85.217

發表發表於: Sun Dec 31, 2006 12:09 am

我已經唔記得初吻喇 Confused

不過我都記得同我未來老公第一次錫錫的情景, 當時仲記得自己好驚的Embarassed 依家我有時會強吻我未來老公 Laughing
回頂端
羊咩
XXX.XXX.109.44

發表發表於: Mon Feb 05, 2007 12:43 am

初吻的地點............

我記得當時他送我回家,我o地座在巴士上層最後一排,傾緊前晚電台節目有關初戀、拍拖的內容,

突然,

有人出奇不意地吻我,我差點叫出來。
回頂端
spp
XXX.XXX.151.3

發表發表於: Mon Feb 05, 2007 12:52 am

我o既初吻係發生o係床上面 (woo Embarassed )
其實只係o個陣住宿舍攤左o係床上面溫書
我初戀男友(=未來老公)無啦啦叫我合埋眼
咁就錫左落黎咯
哈哈,我淨係記得個心卜卜跳
塊面好慶咯 Embarassed
回頂端
bst
XXX.XXX.171.188

發表發表於: Mon Mar 12, 2007 2:01 pm

中學時代,佢屋企~ Smile Embarassed
回頂端
喵子
XXX.XXX.133.130

發表發表於: Wed Mar 14, 2007 4:44 pm

喵的初吻是一個遺憾,是一段失敗的感情得到的~~

所以喵都把未來虾子餅的第 1 個吻當成真正的初吻了。 Embarassed

喵那時就在喵哥的舊居,那屋子是山邊的鐵皮屋,那時大家還是高中生,喵在為著同學、家庭、學習等等正不安地哭~~不料,喵哥就抱起喵來吻下去~
哈~~喵哥可是一個超新手,大家都磨著牙齒了,雖不好意思但又甜蜜蜜的。回想起來,就像昨天的事 Smile

喵的新戀情就醬開始了,也快有10個年頭了 Cool
回頂端
(00) 豬小妹 (00)
XXX.XXX.251.41

發表發表於: Fri Mar 16, 2007 3:23 pm

中學時期,第一任男友(即未來老公仔),係回家巴士途中
老公仔:「我可唔可以.....?」
我:「????」
老公仔:「我可唔可以錫你?」
我:「後面有人喎~~~~」
老公仔:「唔怕啦~~」跟住就kiss左落黎(約十秒的濕吻)
.
.
.
.
老公仔:「你個咀咀好甜呀~~~~」(因為我剛剛食完朱朱力~~哈)

返到屋企都仲覺得個咀咀好熱同好濕
回頂端
meme~
XXX.XXX.28.197

發表發表於: Thu Apr 26, 2007 6:02 pm

oh... 初吻.. 真係 Rolling Eyes .. Embarassed 發生係15歲那年..算是初戀啩.. 給他忽然吻了我..他的嘴忽然貼著我的嘴.. 我當時都不知什麼事.. Embarassed 呆了.. 腦裡面一片空白.. 過後還給他的哥哥笑..他哥哥笑問是初吻呢.. Embarassed 可惡.. Twisted Evil 居然跟哥哥說! 唉..不過..是個失敗的初戀.. 都不好想了...
想現在的bf ,我們的初吻..都仲好有feel Embarassed 好記得 Embarassed 好似呢個bf先比到我真實的感覺 Embarassed 那個吻之後..我們就開始了.. 幾年嚕.. 但係,每次回想起..我還會有心跳既感覺ga Embarassed
回頂端
阿譚
XXX.XXX.143.182

發表發表於: Sun Apr 29, 2007 3:17 pm

第一次既咀咀大家都唔記得 lu~ 只記得第一次我鍚佢塊面係我生日,佢送左生日禮物比我之後, 我就輕輕錫佢塊面一下!! o係屋企附近既長鄧仔~ Embarassed
回頂端
fishymeow
XXX.XXX.229.61

發表發表於: Mon Apr 30, 2007 10:56 am

記得記得
第一次我們正式拍拖
他送我回家, 請我合上眼
額上輕輕的一吻, 永遠也記得
因為, 感覺很溫柔, 很親密
雖然, 只是額上
讓我感到, 永遠也是他的親愛小朋友...... Embarassed
回頂端