發表主題 回覆文章
依利安
XXX.XXX.80.6

發表發表於: Mon Apr 30, 2007 5:09 pm

廣告贊助 [隱藏]
初戀唔記得lu......
不過我就記得我同老公既初吻, 向地鐵站既出閘位, hehe...... 對我地黎講都好特別...... Embarassed
回頂端
w&y
XXX.XXX.238.62

發表發表於: Thu Jul 26, 2007 12:52 pm

我係男友送我返家途中,無端端o係home留下錫左我一啖
回頂端
wilmyh
XXX.XXX.70.234

發表發表於: Fri Jul 27, 2007 12:23 am

我初吻係發生o係輕鐵最尾企位...
當時大家十四五歲....
錫果下本應好浪漫....店知佢忽然咬住我上唇...
超痛 Mad
可能咁樣令我仲仍然記得.....10年前lar....
不過我永遠都會記得佢個名.....因為佢對我好....起碼冇毛手毛腳...
妳知咁 ge 年紀 ge 死o靚仔 la Wink
回頂端
Yan Yan99
XXX.XXX.126.47

發表發表於: Fri Jul 27, 2007 4:53 pm

初戀既初吻真係唔記得。
如果同我未來老公既初吻係我屋企門口。佢送我返屋企時我地唔係立即返入屋入面。都會係門口出面擾攘一陣先。大家都唔捨得大家~而家已經唔會有呢支歌仔唱
回頂端
rita bb
XXX.XXX.115.215

發表發表於: Tue Nov 20, 2007 10:41 am

好開心同大家分享,睇見你地既初吻都覺得好 sweet,我既初吻就發生係一個不幸的環境,因為以前年少無知,果時我係為左避一個細我兩年的追求者,好低能地搵左一個大我好多既男仔去合演一場戲,點知呢個大我好多既男人乘人之危咁奪取左我保存左18年既初吻.果時仲有為此而心跳,面紅,but而家想起簡直係我一生既恥辱
回頂端
rita bb
XXX.XXX.115.215

發表發表於: Tue Nov 20, 2007 10:42 am

好開心同大家分享,睇見你地既初吻都覺得好 sweet,我既初吻就發生係一個不幸的環境,因為以前年少無知,果時我係為左避一個細我兩年的追求者,好低能地搵左一個大我好多既男仔去合演一場戲,點知呢個大我好多既男人乘人之危咁奪取左我保存左18年既初吻.果時仲有為此而心跳,面紅,but而家想起簡直係我一生既恥辱
回頂端
BT523
XXX.XXX.216.230

發表發表於: Mon Mar 24, 2008 12:51 am

我初吻發生係巴士上層囉
回頂端
2007apple
XXX.XXX.30.4

發表發表於: Tue Apr 22, 2008 5:58 pm

係山頂到, 佢叫我望下另一邊,跟住就錫左落我個咀到, 跟住我抺, 佢話我
Sad Sad
回頂端
hellojenny
XXX.XXX.225.51

發表發表於: Mon Jun 23, 2008 11:35 am

尖東海旁... 不過依家裝修過, 都唔同晒喇...
回頂端
aquarius
XXX.XXX.231.224

發表發表於: Wed Jun 25, 2008 11:54 am

對於我哋既朷吻,雖然大家都話係同一日,但我同老公都有不同見解...
佢話我哋既初吻係喺銅鑼灣既一間書局入面,佢偷襲 Evil or Very Mad ,但我成日糾正話鍚唔到 Cool,佢係話鍚到囉!! Rolling Eyes
我就話係喺我以前屋企樓下個公園 Twisted Evil
回頂端