發表主題 回覆文章
Kasey
XXX.XXX.92.147

發表發表於: Sun Nov 26, 2006 10:44 pm

廣告贊助 [隱藏]
我11月22日去淺水灣酒店參加好朋友的婚禮,佢O既 監禮律師林律師 真係非常稱職同專業(唔記得個中文名, 大家叫佢Anthony).

o個日落住"毛毛"雨, 於brief 完新人&司儀個rundown後, 佢竟然主動幫手set 註冊台同埋台上擺設. 享註冊期間,由於新人唔能夠從 Ring Pillow 將結婚介子解出黎, 佢反應好快咁一路幫手解結, 一路攪氣氛而不失莊嚴. 仲有於註冊後教新人影相的最佳企位, 林律師真係好掂 Razz Razz

我好朋友話佢收費算平同好老實, 而我男友都覺得佢好nice 同 細心, 諗住 confirm 用林律師. 有冇其他姊妹都係聘任Anthony Lam做監禮律師呀? 同時,如有興趣可PM我取他的聯絡電話及Email .
回頂端
february
XXX.XXX.232.1

發表發表於: Mon Nov 27, 2006 1:59 am

我想要他的資料呀 Razz
send 比我啦....thx!!!!! Laughing
windy1979210@hotmail.com
回頂端
星閃閃
XXX.XXX.194.217

發表發表於: Tue Nov 28, 2006 1:08 am

我都係用anthony架bor, 係我個fd介紹我既, 佢真係畀到我地好多意見, 而且好有用, 跟野都跟得好足, 我婚期1月27, 而家剩返兩個月, 佢個幾月前已經幫我搞掂份擬結婚通知書, 差我地新人上去簽名, 斃傢伙啦, 忙足幾個月都唔記得佢地叫過我地上去簽名, 唔係佢地催我, 我都真係唔記得囉 Razz
回頂端
愛瑪仕
XXX.XXX.253.242

發表發表於: Tue Nov 28, 2006 3:35 pm

我都想book佢呀~~ 有好多人都話佢好,而我睇返佢 eply個d email都好詳盡,令我想book佢既信心大大增加! Laughing
回頂端
UgAndy
XXX.XXX.27.127

發表發表於: Tue Nov 28, 2006 5:34 pm

星閃閃 寫到:
我都係用anthony架bor, 係我個fd介紹我既, 佢真係畀到我地好多意見, 而且好有用, 跟野都跟得好足, 我婚期1月27, 而家剩返兩個月, 佢個幾月前已經幫我搞掂份擬結婚通知書, 差我地新人上去簽名, 斃傢伙啦, 忙足幾個月都唔記得佢地叫過我地上去簽名, 唔係佢地催我, 我都真係唔記得囉 Razz

Hi, can you send me his information and the price?
andy@car-family.net

Thanks~~~
回頂端
亞飯
XXX.XXX.202.126

發表發表於: Tue Nov 28, 2006 5:38 pm

Would you please send me his information?

Many thanks!

ccsky05@yahoo.com.hk
回頂端
Goose
XXX.XXX.130.214

發表發表於: Tue Nov 28, 2006 7:21 pm

Kasey 寫到:
我11月22日去淺水灣酒店參加好朋友的婚禮,佢O既 監禮律師林律師 真係非常稱職同專業(唔記得個中文名, 大家叫佢Anthony).

Hi Kasey

Anthony is my civil celebrant too (林志達律師), you can view more about him under the following topic:

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=109760

You've made a cool decision, he is really nice!! Laughing

Goose
回頂端
Goose
XXX.XXX.130.214

發表發表於: Tue Nov 28, 2006 7:49 pm

Dear UgAndy & 亞飯

I've PM the contact no. & email of Anthony Lam to you. Razz

Cheers
Goose
回頂端
Kasey
XXX.XXX.92.147

發表發表於: Tue Nov 28, 2006 10:19 pm

Woo, so many sisters talking about him & with good comments, that's great!
原來佢就係林志達律師 Wink
回頂端
ctt
XXX.XXX.241.158

發表發表於: Wed Nov 29, 2006 9:45 am

我又想要資料呀, 可否send比我呀? tks!
hh_esther@hotmail.com
回頂端