發表主題 回覆文章
zulu
XXX.XXX.22.50

發表發表於: Sun Nov 26, 2006 10:08 pm

廣告贊助 [隱藏]
我於兩星期前租咗Andy粉紅色倫敦的士,一睇見架車,就非常鐘意,所以即join....但仲未決定用幾多個鐘 Rolling Eyes 全日要$3xxx又好似好貴........
租咗或諗住租之姊妹,你地會租幾多個鐘呢?定join全日呢?
回頂端
牛丸
XXX.XXX.85.217

發表發表於: Mon Nov 27, 2006 7:26 pm

zulu,

我都想租呀! 我想問你其他color既車新唔新淨呀?
回頂端
lavender
XXX.XXX.254.143

發表發表於: Mon Nov 27, 2006 9:02 pm

我租左全日哦~因為費事就住d時間黎用, 本來係白or棗紅是但揀一隻,不過andy話下年下半年架白色會租比人拍戲wor,咁我咪租左棗紅囉 Rolling Eyes 我only見過部棗紅,我覺得幾新淨呀, 牛丸, 你可以約下佢睇車先再諗,佢仲有d相簿比你睇, 同埋可以睇下佢點報置架車呢 Razz
回頂端
zulu
XXX.XXX.21.137

發表發表於: Mon Nov 27, 2006 11:48 pm

牛丸 寫到:
zulu,

我都想租呀! 我想問你其他color既車新唔新淨呀?

我睇過粉紅同粉橙!粉橙架車邊位就有啲花花地 Laughing
但我朋友去睇過棗紅都話幾好!
我bf呀哥22/11完成咗婚禮!用開蓬 Mini Cooper !好得呀!
估唔到幾靚......我初頭仲擔心佢架車會好細同迫 Razz 所以我改租倫敦的!
你呢?決定唔租Mini Cooper 嗱?
粉紅的士....你可以上我blog度see see呀!
你影相影成點呀?有無靚相睇呀?
星期曰到我啦!希望唔好落雨啦! Crying or Very sad
回頂端
zulu
XXX.XXX.21.137

發表發表於: Mon Nov 27, 2006 11:52 pm

lavender 寫到:
我租左全日哦~因為費事就住d時間黎用, 本來係白or棗紅是但揀一隻,不過andy話下年下半年架白色會租比人拍戲wor,咁我咪租左棗紅囉 Rolling Eyes 我only見過部棗紅,我覺得幾新淨呀, 牛丸, 你可以約下佢睇車先再諗,佢仲有d相簿比你睇, 同埋可以睇下佢點報置架車呢 Razz

你租全曰!咪唔駛介紹人都可以即時回贈$1000囉!
我仲諗緊租唔租全日 Embarassed
我fd都係租棗紅!話大睇啲喎!
但我like粉紅 Wink 因為好似sweet啲!^^haha!
回頂端
lavender

發表發表於: Tue Nov 28, 2006 10:01 am

zulu 寫到:
lavender 寫到:

你租全曰!咪唔駛介紹人都可以即時回贈$1000囉!
我仲諗緊租唔租全日 Embarassed
我fd都係租棗紅!話大睇啲喎!
但我like粉紅 Wink 因為好似sweet啲!^^haha!

係呀, 有哂1千回贈, 因為我下晝先註冊,係咪都租5hrs以上,都唔差得太多, so咪要哂囉, 但要即時比3千按金呢~ Rolling Eyes
粉紅色係夠sharp呀, 不過我bf接受唔到呢~呵呵~ Laughing
回頂端
丁丁
XXX.XXX.55.38

發表發表於: Tue Nov 28, 2006 3:45 pm

我都有興趣呀, 我前兩日打俾 andy, 佢話忙緊, 轉頭覆我, 但一路都無覆... Crying or Very sad

我想租全日架, 你地係咪話租全日可以唔駛人介紹都即減 $1000 呀?
回頂端
kaykay
XXX.XXX.141.154

發表發表於: Tue Nov 28, 2006 4:17 pm

丁丁 寫到:
我都有興趣呀, 我前兩日打俾 andy, 佢話忙緊, 轉頭覆我, 但一路都無覆... Crying or Very sad

我想租全日架, 你地係咪話租全日可以唔駛人介紹都即減 $1000 呀?

yes ar!!! 剛剛有朋友話我知租車個日半路唔行得,有搭真的士去CHURCH,真係好驚AR!
回頂端
lavender

發表發表於: Tue Nov 28, 2006 5:17 pm

丁丁 寫到:

佢真係好鬼忙ga, 你要追佢緊d, 上次我bf都打左2次比佢, 後尾我親自打第3次先約到呢, 如果全日就唔使介紹人都有1000蚊, 但要比3千蚊佢做訂金囉, 尾數282就結婚果日比 Razz
回頂端
lavender

發表發表於: Tue Nov 28, 2006 5:19 pm

kaykay 寫到:
丁丁 寫到:

yes ar!!! 剛剛有朋友話我知租車個日半路唔行得,有搭真的士去CHURCH,真係好驚AR!

都係呀, 唔止聽到一次, 到時都係帶定d相熟的士既電話穩陣d Rolling Eyes
回頂端