發表主題 回覆文章
AAJJ
XXX.XXX.216.131

發表發表於: Wed Nov 15, 2006 11:59 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
As subject... any comment? good??

AAJJ 在 Mon Nov 20, 2006 4:30 pm 作了第 1 次修改
回頂端
Lisa123
XXX.XXX.5.89

發表發表於: Thu Nov 16, 2006 9:25 pm

未知呀, 不過前兩日打過電話去問價, 佢的態度都唔錯, 我約了佢地星期六開會, 開完會話你知
回頂端
AAJJ
XXX.XXX.199.56

發表發表於: Thu Nov 16, 2006 10:37 pm

yee.... 我都係妁左星期六bor.... 兩點鐘.... 你呢??
回頂端
Jennifer
XXX.XXX.191.254

發表發表於: Fri Nov 17, 2006 11:31 am

can u pm wedding mc information to me , thanks
回頂端
貓鷹
XXX.XXX.130.5

發表發表於: Sun Nov 19, 2006 12:45 pm

我都想知收費和服務詳情, 可否pm d 資料俾我
回頂端
PP^^
XXX.XXX.231.99

發表發表於: Sun Nov 19, 2006 2:44 pm

可唔可以pm prist list 給我, tks Very Happy
回頂端
比拉公主
XXX.XXX.16.145

發表發表於: Sun Nov 19, 2006 9:59 pm

你地 join 了未呀?...我今日約了她...大致上都OK
回頂端
angelyiubb
XXX.XXX.32.133

發表發表於: Mon Nov 20, 2006 2:09 am

比拉公主 寫到:
你地 join 了未呀?...我今日約了她...大致上都OK

有冇乜資料可pm比我呀!!我都煩緊搵司儀呀!!
回頂端
AAJJ
XXX.XXX.85.98

發表發表於: Mon Nov 20, 2006 9:31 am

比拉公主 寫到:

我join左呀... 我個package係大妗(媽咪話要)+晚上司儀... 所以eva同jessica話都會全日跟住咁制...

我覺得佢地講野都几presentable... 好似好responsible咁... 价錢都within我budget,所以費事諗咁多ar... 不過究竟有冇sisters join過他們? 好似冇乜人講??
回頂端
Jennifer
XXX.XXX.191.254

發表發表於: Mon Nov 20, 2006 9:52 am

AAJJ 寫到:
比拉公主 寫到:
我join左呀... 我個package係大妗(媽咪話要)+晚上司儀... 所以eva同jessica話都會全日跟住咁制...
我覺得佢地講野都几presentable... 好似好responsible咁... 价錢都within我budget,所以費事諗咁多ar... 不過究竟有冇sisters join過他們? 好似冇乜人講??

想問你個packge 幾錢呀 ?? 佢地有咩package 選擇 , pls pm to me, thx !
回頂端