發表主題 回覆文章
陳皮妹
XXX.XXX.74.28

發表發表於: Wed Nov 07, 2007 7:19 pm

廣告贊助 [隱藏]
我結完婚啦,
我喺佢度租咗褂同黃馬褂,
都幾靚呀!!!
最緊要唔會事後屈錢

0353_2007-10-12.jpg  Filesize: 186.42 KB  瀏覽次數: 1897 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
Yan Yan99
XXX.XXX.126.47

發表發表於: Fri Nov 09, 2007 3:22 pm

tracy.chan 寫到:
car20080105 寫到:
tracy.chan 寫到:
我今年11月big day,係剛剛7月會展join左鴻運,以我所知,呢間一定唔係黑店囉,人地做褂做左咁多年,規模仲大過旺角砵蘭街果幾間。
我今日去左元朗果間試褂,佢放左出黎既款唔多,我最初都揀唔到,之後睇相簿,揀下揀下又幾好咁,最後租左套吉祥水晶褂,原價$1380,依家會展價$800,我都有乘機睇下佢d晚裝,不過可能誇張(or 娘)左d啦,婚紗就更甚,相簿d款好普通,所以到最後我都係單租件褂。

Hi , tracy.chan
我上星期都睇中左這件掛 . . . 但佢地當時話租都要9百幾蚊架,所以我再考慮緊,妳仲有無多幾張相睇呀?有可否PM給我呢?我想再睇清楚先落去租 . . . .
我好鐘意佢地d花和水晶. . . . but . . . 好貴呀. . . .

我都係試上身既時候叫我老公用手提影左兩張相,有一張out-focus,呢張算清楚咖啦..哈哈,唔好意思呀,幫唔到你...

你幾時big day 呀?如果仲有時間,不如等佢地再擺expo先join,點都會平少少咖...

我上星期係expo都係睇中個件水晶褂, 當時仲係老細同我講的, 話呢件原價$1980, 而家會展價$1380。我睇完tracy個留言之後, 我覺得好像被騙了。
有點不開心。今晚仲要試褂tim~
回頂端
crabcrab
XXX.XXX.177.17

發表發表於: Fri Nov 09, 2007 11:05 pm

我都剛結完婚,我都要讚下呢間店,因為我係響圍村結婚,所以租了整套鳳冠霞珮,最傳統果隻,真係非常得,映出來的相片好靚呀! 同埋佢地的服務態度非常好,還衫又唔會掘錢,呢個真係好重要(因為我俾另一間掘了一點小錢,不知所謂),另外我後來又租了一件旗袍,非常靚,同埋比較新潮,修身修得好靚!雖然我都覺得佢係比出面貴左d,不過至少我欣賞佢d衫好新,保養好,呢點就值回票價!
再加上我租埋佢的花轎,因為我的婚禮以中式為主,所以佢的東西非常適合我呢!
回頂端
cherrielovely
XXX.XXX.104.214

發表發表於: Mon Dec 03, 2007 10:24 pm

我都係呢間租佐喎, 唔覺得佢係黑店...
sale姐姐好好人, 佢見d靚既褂比人揀佐, 咁我就揀佐件要加300upgade既, 但佢就叫我可以唔駛加住, 佢hold起d唔駛加錢又好靚既比我...

所以我決定租10件, $3680
因為d婚紗幾靚, d掛更加唔駛講, 好靚.......
仲唔收我按金呀...good
回頂端
Tracylulu
XXX.XXX.190.12

發表發表於: Sun Jan 20, 2008 10:05 pm

會展價係咪平好多架?

會平幾多呢?

thx!!!
回頂端
小惠妹
XXX.XXX.175.48

發表發表於: Mon Jan 21, 2008 12:12 am

我家姐係12月expo 都租左佢地0的褂,我初時無租,諗住係租衫度租埋,但諗諗下褂都係係褂店租靚0的,於是打比po po佢都可以比返expo價我。上星期我地去左試褂,初時我都諗住揀$600既金銀線,不過試完水晶褂之後,真係好靚,好閃,結果我同家姐都揀左水晶褂。多0的紅嗰件就$1380,金0的嗰件就$1980。
po po好好,我試左好多件,都有試過囍字嗰件,褂后,金銀線,珠仔,結果都係水晶靚,佢仲用佢電話視像比我男友家姐睇添。

20.jpg  Filesize: 123.5 KB  瀏覽次數: 1645 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
mudfung
XXX.XXX.229.44

發表發表於: Fri Jan 25, 2008 5:41 pm

小惠妹 寫到:
我家姐係12月expo 都租左佢地0的褂,我初時無租,諗住係租衫度租埋,但諗諗下褂都係係褂店租靚0的,於是打比po po佢都可以比返expo價我。上星期我地去左試褂,初時我都諗住揀$600既金銀線,不過試完水晶褂之後,真係好靚,好閃,結果我同家姐都揀左水晶褂。多0的紅嗰件就$1380,金0的嗰件就$1980。
po po好好,我試左好多件,都有試過囍字嗰件,褂后,金銀線,珠仔,結果都係水晶靚,佢仲用佢電話視像比我男友家姐睇添。

其實我都唔係好識分係咩褂........
我只係諗住要傳統d嗰d囉.....
但係見人地係上海街嗰d都好靚,同埋好似平d.....我而家1516.....雖然比左deposit $380...我諗可以轉黎租伴娘裙呱......大家覺得點好呢?? Rolling Eyes
回頂端
小惠妹
XXX.XXX.181.59

發表發表於: Fri Jan 25, 2008 8:31 pm

mudfung 寫到:
小惠妹 寫到:

其實我都唔係好識分係咩褂........
我只係諗住要傳統d嗰d囉.....
但係見人地係上海街嗰d都好靚,同埋好似平d.....我而家1516.....雖然比左deposit $380...我諗可以轉黎租伴娘裙呱......大家覺得點好呢?? Rolling Eyes

其實都係睇你自己鍾意者,著嗰個係你麻,要著得開心。
我上網都睇過上海街嗰0的好似平0的,咁你有無上去鴻運睇過呀,比較過之後
如果真係唔岩先去第二度租囉!不過你要問下可唔可轉喎!
回頂端
L&A
XXX.XXX.134.208

發表發表於: Sat Jan 26, 2008 1:59 am

piggy 寫到:
serve 我個個好似叫jenny(yuenlong),ok woo,仲好有心機同我隻狗仔度身tim,可能人夾人la ~

狗仔?婚紗禮服呀?幾錢呀,做得靚唔靚?
回頂端
Tracylulu
XXX.XXX.190.12

發表發表於: Sun Mar 09, 2008 11:47 am

$1000左右有冇款揀呢?
回頂端