發表主題 回覆文章
catsweet18
XXX.XXX.60.23

發表發表於: Fri Aug 10, 2007 10:25 am

廣告贊助 [隱藏]
Kennis & Gary 寫到:
mudfung 寫到:
串燒kristy 寫到:
Mini Jo 寫到:
mudfung 寫到:
有無人幫到我呀??睇左其他comment好似唔係咁好....唔知會唔會係黑店呢??
同埋開始擔心,因為琴日join時問佢$600嘅褂係邊d款,佢指比我睇,我都覺得ok...但係無影相,到時佢地唔會唔反口....要比多d錢d褂先靚d?你知喇,我地都唔知咩叫做卜線褂/五福褂咁.....
好擔心呀!! Sad

佢啲褂我覺得物有所值. 我上星期上去揀褂, 雖然只係拼上身, 已經覺得用料好, 好新淨.

如果褂唔係你覺得重要項目, 你可以唔係佢度租. 因為佢真係偏貴.

我係4月join 會展, 5福係$700. 而家已經加到至$800.

係呀,我今年5月已經結左婚,我都係租左佢地既褂,我覺得好新淨,仲好靚tim.... ^^
我係上年3月join ga, 果時 $650 jer

d嘢真係越來越貴呀!!!!

係呀~~5知係咪見個市好番d, 就加價

一定係啦!
回頂端
PAKA
XXX.XXX.132.37

發表發表於: Wed Aug 15, 2007 1:01 pm

我想問呢...
佢D褂有冇得改呢.??即係太窄既話有冇得改鬆D咁呢.??
回頂端
mudfung
XXX.XXX.225.42

發表發表於: Wed Aug 15, 2007 1:53 pm

PAKA 寫到:
我想問呢...
佢D褂有冇得改呢.??即係太窄既話有冇得改鬆D咁呢.??

好似無個喎...佢地分size架嘛......
講開又講,如果join package, 好似5件咁,係咪included埋褂??定係要分開租呢?? Embarassed
回頂端
car20080105
XXX.XXX.213.246

發表發表於: Thu Aug 16, 2007 3:02 pm

tracy.chan 寫到:
我今年11月big day,係剛剛7月會展join左鴻運,以我所知,呢間一定唔係黑店囉,人地做褂做左咁多年,規模仲大過旺角砵蘭街果幾間。
我今日去左元朗果間試褂,佢放左出黎既款唔多,我最初都揀唔到,之後睇相簿,揀下揀下又幾好咁,最後租左套吉祥水晶褂,原價$1380,依家會展價$800,我都有乘機睇下佢d晚裝,不過可能誇張(or 娘)左d啦,婚紗就更甚,相簿d款好普通,所以到最後我都係單租件褂。

Hi , tracy.chan
我上星期都睇中左這件掛 . . . 但佢地當時話租都要9百幾蚊架,所以我再考慮緊,妳仲有無多幾張相睇呀?有可否PM給我呢?我想再睇清楚先落去租 . . . .
我好鐘意佢地d花和水晶. . . . but . . . 好貴呀. . . .
回頂端
tracy.chan
XXX.XXX.21.201

發表發表於: Sun Aug 19, 2007 11:58 am

car20080105 寫到:
tracy.chan 寫到:
我今年11月big day,係剛剛7月會展join左鴻運,以我所知,呢間一定唔係黑店囉,人地做褂做左咁多年,規模仲大過旺角砵蘭街果幾間。
我今日去左元朗果間試褂,佢放左出黎既款唔多,我最初都揀唔到,之後睇相簿,揀下揀下又幾好咁,最後租左套吉祥水晶褂,原價$1380,依家會展價$800,我都有乘機睇下佢d晚裝,不過可能誇張(or 娘)左d啦,婚紗就更甚,相簿d款好普通,所以到最後我都係單租件褂。

我上星期都睇中左這件掛 . . . 但佢地當時話租都要9百幾蚊架,所以我再考慮緊,妳仲有無多幾張相睇呀?有可否PM給我呢?我想再睇清楚先落去租 . . . .
我好鐘意佢地d花和水晶. . . . but . . . 好貴呀. . . .

我都係試上身既時候叫我老公用手提影左兩張相,有一張out-focus,呢張算清楚咖啦..哈哈,唔好意思呀,幫唔到你...

你幾時big day 呀?如果仲有時間,不如等佢地再擺expo先join,點都會平少少咖...
回頂端
串燒kristy
XXX.XXX.182.235

發表發表於: Wed Aug 22, 2007 9:36 am

Kennis & Gary 寫到:
Janice07 寫到:
我嫁完了,
租左呢件 !!
都好靚架 !連條伴娘裙都係果度租架 !!

你件掛都好靚喎~!

都幾好 bor....不過我都係唔係咁鐘意平腳款, 波浪款會潮d.... Laughing
回頂端
car20080105
XXX.XXX.210.12

發表發表於: Thu Aug 30, 2007 12:50 pm

妳好呀!我前幾天終於 book 左這款"水晶吉祥"和妳一樣,
我果日都睇中了一款"水晶波浪袖和腳" 多d金銀線 $1380 ,
我帶左我男友媽媽去睇,佢覺得我著吉祥好d,佢話清清地順眼d ,
波浪就誇d喎. . . 所以我最終就揀左吉祥,不過我唔記得影相tim . . .
佢地話婚期前可以轉1次款呀!我覺得又幾好!
係呀!我 BD 08年1月5號 . . . 妳呢?
回頂端
Sap
XXX.XXX.53.230

發表發表於: Thu Sep 06, 2007 12:10 pm

我都係expo join 左佢地, 係果個有口音既阿姐sell 我地, 應該係bd前幾時去揀衫呀??

我鍾意果d 繍勁多, 好誇果d褂呀!!
回頂端
mudfung
XXX.XXX.229.43

發表發表於: Thu Sep 06, 2007 5:17 pm

其實我想問如果join佢地d租衫package,咁褂係咪可以當一件呢??有無限款呢?? Rolling Eyes
回頂端
Chingerlol
XXX.XXX.132.84

發表發表於: Sun Nov 04, 2007 10:03 pm

我昨天o係元朗鴻運租o左褂,單租兩件,一件我媽咪著,一件我著,我地租左中價個的,原價要千幾一件,而家會展價$800一件,其實都唔平,但係我媽咪比較矮小,又有肚腩,但係佢地o的外母褂做得比較短身,又會收收地腰,佢著都好好睇,所以佢即刻落訂,於是我都訂左,因為佢地的手功真係幾好。

佢地o的package可以租褂,可以租$600個o的,要租貴o的o既就加返個差價上去,$600個的都好靚,但我媽咪都租$800o個的,我都唔怕租件一樣價錢o羅。
回頂端