發表主題 回覆文章
mudfung
XXX.XXX.225.42

發表發表於: Fri Jul 27, 2007 9:48 am

廣告贊助 [隱藏]
串燒kristy 寫到:
Mini Jo 寫到:
mudfung 寫到:
有無人幫到我呀??睇左其他comment好似唔係咁好....唔知會唔會係黑店呢??
同埋開始擔心,因為琴日join時問佢$600嘅褂係邊d款,佢指比我睇,我都覺得ok...但係無影相,到時佢地唔會唔反口....要比多d錢d褂先靚d?你知喇,我地都唔知咩叫做卜線褂/五福褂咁.....
好擔心呀!! Sad

佢啲褂我覺得物有所值. 我上星期上去揀褂, 雖然只係拼上身, 已經覺得用料好, 好新淨.

如果褂唔係你覺得重要項目, 你可以唔係佢度租. 因為佢真係偏貴.

我係4月join 會展, 5福係$700. 而家已經加到至$800.

係呀,我今年5月已經結左婚,我都係租左佢地既褂,我覺得好新淨,仲好靚tim.... ^^
我係上年3月join ga, 果時 $650 jer

d嘢真係越來越貴呀!!!!
回頂端
mudfung

發表發表於: Fri Jul 27, 2007 9:49 am

yanyan1672 寫到:
mudfung 寫到:

原來係咁!
不過我之前睇過其他公司d價差唔多,但晚裝靚d!
d掛好多人話佢靚地,咁我費事還衫麻煩先join佢炸!

因為我只租褂,伴娘衫同媽媽衫,所以我諗ok呱......
你幾時bd呀??

我28/11 呀!
妳呢?

我都係11月,不過係下年,haha......
咁你簡晒d衫未呀??你覺得佢地d service好唔好呀??
回頂端
yanyan1672
XXX.XXX.197.145

發表發表於: Sat Jul 28, 2007 12:43 pm

mudfung 寫到:
mudfung 寫到:

原來係咁!
不過我之前睇過其他公司d價差唔多,但晚裝靚d!
d掛好多人話佢地靚,咁我費事還衫麻煩先join佢炸!

因為我只租褂,伴娘衫同媽媽衫,所以我諗ok呱......
你幾時bd呀??

我28/11 呀!
妳呢?

我都係11月,不過係下年,haha......
咁你簡晒d衫未呀??你覺得佢地d service好唔好呀??

service 呀? ok啦!
我覺得個賓賓(唔知係咪) 幾好!
回頂端
Kennis & Gary
XXX.XXX.105.134

發表發表於: Sat Jul 28, 2007 2:29 pm

mudfung 寫到:
串燒kristy 寫到:
Mini Jo 寫到:
mudfung 寫到:
有無人幫到我呀??睇左其他comment好似唔係咁好....唔知會唔會係黑店呢??
同埋開始擔心,因為琴日join時問佢$600嘅褂係邊d款,佢指比我睇,我都覺得ok...但係無影相,到時佢地唔會唔反口....要比多d錢d褂先靚d?你知喇,我地都唔知咩叫做卜線褂/五福褂咁.....
好擔心呀!! Sad

佢啲褂我覺得物有所值. 我上星期上去揀褂, 雖然只係拼上身, 已經覺得用料好, 好新淨.

如果褂唔係你覺得重要項目, 你可以唔係佢度租. 因為佢真係偏貴.

我係4月join 會展, 5福係$700. 而家已經加到至$800.

係呀,我今年5月已經結左婚,我都係租左佢地既褂,我覺得好新淨,仲好靚tim.... ^^
我係上年3月join ga, 果時 $650 jer

d嘢真係越來越貴呀!!!!

係呀~~5知係咪見個市好番d, 就加價
回頂端
tracy.chan
XXX.XXX.21.201

發表發表於: Sat Jul 28, 2007 11:29 pm

我今年11月big day,係剛剛7月會展join左鴻運,以我所知,呢間一定唔係黑店囉,人地做褂做左咁多年,規模仲大過旺角砵蘭街果幾間。
我今日去左元朗果間試褂,佢放左出黎既款唔多,我最初都揀唔到,之後睇相簿,揀下揀下又幾好咁,最後租左套吉祥水晶褂,原價$1380,依家會展價$800,我都有乘機睇下佢d晚裝,不過可能誇張(or 娘)左d啦,婚紗就更甚,相簿d款好普通,所以到最後我都係單租件褂。

DSC00728.jpg  Filesize: 171.04 KB  瀏覽次數: 1142 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
XXX.XXX.251.109

發表發表於: Sun Jul 29, 2007 12:21 am

tracy.chan 寫到:
我今年11月big day,係剛剛7月會展join左鴻運,以我所知,呢間一定唔係黑店囉,人地做褂做左咁多年,規模仲大過旺角砵蘭街果幾間。
我今日去左元朗果間試褂,佢放左出黎既款唔多,我最初都揀唔到,之後睇相簿,揀下揀下又幾好咁,最後租左套吉祥水晶褂,原價$1380,依家會展價$800,我都有乘機睇下佢d晚裝,不過可能誇張(or 娘)左d啦,婚紗就更甚,相簿d款好普通,所以到最後我都係單租件褂。

Tracy,

我都係今年11月big day, 咁你有無睇下d媽咪衫? d媽咪衫得5得呀?
你有無係佢果度買其它野?
回頂端
陳皮妹
XXX.XXX.206.122

發表發表於: Sun Jul 29, 2007 1:41 am

有冇no. 呀?!
我閃石褂上年join都$9xx喎!!!
回頂端
XXX.XXX.251.109

發表發表於: Sun Jul 29, 2007 11:18 pm

陳皮妹 寫到:

有冇no. 呀?!
我閃石褂上年join都$9xx喎!!!

嘩~租件掛都成千蚊, 5平喎~!
回頂端
mudfung

發表發表於: Mon Jul 30, 2007 4:24 pm

我打算租$600嗰d款咋,希望唔好太'削'喇!! Embarassed
咁攞同還衫有無問題??
回頂端
Kitcatbingo
XXX.XXX.239.34

發表發表於: Wed Aug 01, 2007 12:10 am

mudfung 寫到:
我打算租$600嗰d款咋,希望唔好太'削'喇!! Embarassed
咁攞同還衫有無問題??

我今年3月果陣結婚都係鴻運租掛,好好 wor,,拿衫佢按金都唔收我,還衫都冇問題,佢d掛都幾靚,我果套比較費,因為係出show款,要$13xx(實數唔記得).
回頂端