發表主題 回覆文章
串燒kristy
XXX.XXX.182.235

發表發表於: Mon Apr 02, 2007 4:33 pm

廣告贊助 [隱藏]
Hello jojo 寫到:
串燒kristy 寫到:
我租左哩件呀... 我起上年 EXPO JOIN GA...

~串燒kristy
我都想知你呢套褂租幾$$呀,因為我去問呢個package最平都會$1280包三套衫,但褂款就要depends邊個款因為要加$,我原本都揀左件"五福叭喜"但要加$800....但我去金都問淨租呢條褂都只係$680,噤我咪好蝕底.... Evil or Very Mad

我果件$650 呀, 因為我係起上年 EXPO JOIN 既( 剩租褂),SO 仲未加價, 我唸依家都係貴百幾二百左右啦.... 鴻運D褂係幾貴下GA,不過我覺得好靚LO....

佢晚裝D PLAN 就好平下, 不過覺得太遠,SO 冇 JOIN....
回頂端
心上人
XXX.XXX.87.71

發表發表於: Tue May 01, 2007 8:02 pm

想問下大家d媽媽衫&禮服d款..oK嗎..??
回頂端
mudfung
XXX.XXX.229.49

發表發表於: Mon Jul 16, 2007 9:27 am

我琴日係expo join左佢地呀,打算租褂,媽咪同伴娘裙.....佢地d媽咪同伴娘裙得唔得呀??因為只係比左$380 hold住expo價....
原本想係名婚紗租,不過我諗係鴻運租d褂應該會靚d,所以就join左囉....
唔知有無人有經驗呢?? Embarassed
回頂端
mudfung
XXX.XXX.225.42

發表發表於: Mon Jul 16, 2007 11:53 am

有無人幫到我呀??睇左其他comment好似唔係咁好....唔知會唔會係黑店呢??
同埋開始擔心,因為琴日join時問佢$600嘅褂係邊d款,佢指比我睇,我都覺得ok...但係無影相,到時佢地唔會唔反口....要比多d錢d褂先靚d?你知喇,我地都唔知咩叫做卜線褂/五福褂咁.....
好擔心呀!! Sad
回頂端
dinner0604
XXX.XXX.93.241

發表發表於: Mon Jul 16, 2007 2:24 pm

唔覺得呢間係黑店,我去過問價之餘,有位妹妹很友善地講解如何選褂,五福等知識......... 我冇JOIN 佢,但係佢地的SERVICE OK WO....... Very Happy
回頂端
mudfung

發表發表於: Mon Jul 16, 2007 2:36 pm

dinner0604 寫到:
唔覺得呢間係黑店,我去過問價之餘,有位妹妹很友善地講解如何選褂,五福等知識......... 我冇JOIN 佢,但係佢地的SERVICE OK WO....... Very Happy

不過我睇番以前d post好似唔係咁我咁嘅....
希望ok喇......最好有人能夠share佢地嘅experience喇....... Confused
回頂端
mudfung

發表發表於: Mon Jul 16, 2007 5:06 pm

no comment?? Shocked
回頂端
gwen gwen
XXX.XXX.154.81

發表發表於: Tue Jul 17, 2007 12:53 am

我都是天在會展join了,我自己打算租$380的那種,因為純粹針茶著,而我又喜歡簡單一點,不過見無咩人租咁既,是否太寒酸/?
回頂端
mudfung

發表發表於: Tue Jul 17, 2007 9:13 am

gwen gwen 寫到:
我都是天在會展join了,我自己打算租$380的那種,因為純粹針茶著,而我又喜歡簡單一點,不過見無咩人租咁既,是否太寒酸/?

我覺得自己&家人鍾意就得,唔使理太多喇!
我自己就prefer$600嗰隻囉....你只係租褂?? Rolling Eyes
回頂端
mudfung

發表發表於: Tue Jul 17, 2007 5:10 pm

仲有無人book左e間呀??? Embarassed
回頂端