發表主題 回覆文章
LPN
XXX.XXX.121.226

發表發表於: Sun Mar 18, 2007 10:12 pm

廣告贊助 [隱藏]
我今日嚮 expo join 左, 大家有乜意見?
回頂端
串燒kristy
XXX.XXX.182.235

發表發表於: Mon Mar 19, 2007 9:19 am

我聽日約左時間去tst 試衫呀 Wink
回頂端
LPN
XXX.XXX.76.4

發表發表於: Mon Mar 19, 2007 8:14 pm

wah... 咁快? 你幾時 bd? 其實去睇掛要唔要預埋 99?

我昨日同我自己阿媽 only...

試完記得同我地 share 下啊... Very Happy

串燒kristy 寫到:
回頂端
串燒kristy
XXX.XXX.85.74

發表發表於: Mon Mar 19, 2007 10:00 pm

LPN 寫到:
wah... 咁快? 你幾時 bd? 其實去睇掛要唔要預埋 99?

我昨日同我自己阿媽 only...

試完記得同我地 share 下啊... Very Happy

我5月27日就係 bd 啦.... 唔快啦,仲遲得滯試 tim....
我聽日同家姐去試jer....我媽 & 99 冇叫佢地去,因為件褂係我著既,我鐘意就得啦...而且佢地d意見應該會好 "leung"
回頂端
串燒kristy

發表發表於: Thu Mar 22, 2007 9:23 am

我前日去試左啦....擇左件碧鑽正福褂呀.....
我見到正福臨門好靚,都試過,好鐘意下 tim,不過太貴啦~
回頂端
LPN

發表發表於: Fri Mar 23, 2007 11:15 am

幾多錢? expo 係咪有半價? 我落左 $350 訂.

可唔可以 share 下你套掛? 碧鑽正福褂 - 唔識啊...

你可以 pm我 先謝
回頂端
串燒kristy

發表發表於: Fri Mar 23, 2007 2:00 pm

我租左哩件呀... 我起上年 EXPO JOIN GA...

褂3.jpg  Filesize: 69.08 KB  瀏覽次數: 1269 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
褂1.jpg  Filesize: 59.19 KB  瀏覽次數: 1269 次
 圖片描述: 沒有提供
褂2.jpg  Filesize: 42.27 KB  瀏覽次數: 1269 次
 圖片描述: 上身
回頂端
LPN

發表發表於: Tue Mar 27, 2007 7:46 pm

好靚啊... 幾多錢?
回頂端
chantelle
XXX.XXX.81.206

發表發表於: Tue Mar 27, 2007 8:27 pm

我到 TST 店﹐ 佢叫我去元朗多D款揀。
點之[奧]左成個鐘入去﹐ tst d 人無交帶不特止﹐ d k掛重超舊﹐[ 披]晒口﹑走晒線﹑ 顏色瘀﹐ 超吾掂!

千其吾好被[昆]!
回頂端
Hello jojo
XXX.XXX.91.11

發表發表於: Sun Apr 01, 2007 7:27 pm

我租左哩件呀... 我起上年 EXPO JOIN GA...

~串燒kristy
我都想知你呢套褂租幾$$呀,因為我去問呢個package最平都會$1280包三套衫,但褂款就要depends邊個款因為要加$,我原本都揀左件"五福叭喜"但要加$800....但我去金都問淨租呢條褂都只係$680,噤我咪好蝕底.... Evil or Very Mad
回頂端