發表主題 回覆文章
Cyprus
XXX.XXX.199.18

發表發表於: Mon Nov 13, 2006 6:19 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    有無人去芬蘭(北極光,聖誕老人村)渡蜜月 ?
    回頂端
    Fox
    XXX.XXX.91.183

發表發表於: Sun Nov 19, 2006 10:46 pm

Hi Cyprus,

我都plan緊想12月中自由行去。
    回頂端
    Cyprus
    XXX.XXX.175.137

發表發表於: Mon Nov 20, 2006 12:27 am

今年定07年,honeymoon ? 我係出年先去.
    回頂端
    Fox
    XXX.XXX.90.223

發表發表於: Mon Nov 20, 2006 11:16 pm

Hi Cyprus,

今年honeymoon 。
    回頂端
    Cyprus
    XXX.XXX.199.18

發表發表於: Tue Nov 21, 2006 5:00 pm

ic, 可以的話請告訴我你的行程 (你回來之後) Wink
    回頂端
    purindar
    XXX.XXX.119.162

發表發表於: Thu Nov 30, 2006 3:29 pm

好似幾貴喎!我見過d北歐行程o既價錢,真係好嚇人!

不過我個同事話o個度好靚。 Very Happy
    回頂端
    Cyprus
    XXX.XXX.175.137

發表發表於: Thu Nov 30, 2006 11:46 pm

唔怕啦,一生人一次. 等我可以重拾童真(見聖誕老人)
    回頂端
    purindar

發表發表於: Fri Dec 01, 2006 4:04 pm

Fox,

你幾時去芬蘭呀?去完返o黎share o下呀!
    回頂端
    肥o都o都
    XXX.XXX.191.48

發表發表於: Sun Dec 03, 2006 10:11 pm

我都係plan緊出年去芬蘭honeymoon, 希望見到北極光啦..聽那間玻璃屋的酒店說..舊年最多北極光係9月,,,所以我plan出年10月出發..另外..除了芬蘭外,我想揀多一個國家..但不喜歡挪威及denmark..有無好介紹?
    回頂端
    purindar

發表發表於: Tue Dec 05, 2006 2:37 pm

但我個friend話挪威好好玩同好靚o咼!
    回頂端