發表主題 回覆文章
Chungwy2004
XXX.XXX.120.230

發表發表於: Sun Nov 05, 2006 10:18 pm

廣告贊助 [隱藏]
小女剛由bali 拍婚照回來,實在想推介比各位.....風景靘不再講...仲無哂香港台灣婚照每張計錢既野....

我和男朋友都十分喜歡d 相,希望大家多一個選擇

這個係我個photographer 既blog and website..

http://baliweddingphotography.wordpress.com/

www.photofactorybali.com

An example of my Photographer Windee's work :

bali1.JPG  Filesize: 17.53 KB  瀏覽次數: 14629 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供

Chungwy2004 在 Fri Feb 16, 2007 1:04 am 作了第 2 次修改
回頂端
happyliz
XXX.XXX.153.248

發表發表於: Mon Nov 06, 2006 12:25 am

Chungwy2004

我之前都有諗過去bali影架,不過好似好多野都唔知頭唔知路咁,想請問你價錢貴唔貴呢???仲有可唔可以share你d靚相比我睇呀!!!!! Laughing
回頂端
傑美
XXX.XXX.223.124

發表發表於: Mon Nov 06, 2006 2:50 pm

chungwy2004:你好!我都好想知個價錢大概幾多到?而個photographer係於香港搵,還是要係Bali那邊聯絡,可以的話,我都好想睇吓d想呀 :Smile)
回頂端
Chungwy2004
XXX.XXX.47.189

發表發表於: Mon Nov 06, 2006 3:56 pm

價錢基本上比香港同台灣都本 (唔計機票,酒店), 因為佢地唔係以每張相計錢,而係一日或 half day.

我影左一個full day, 這個係我既package:

- 1 full day shots with min 400 photos (最後我力走 1200 photos)
- 2 x 15" album
- 60 Master shots for re-touching and put into album
- Car transportation to unlimited location (Bali is very big so cannot go many locations)

total USD 1100

Make up with unlimited style USD 350

但係佢就無gown, 要自己帶去...所以完全唔同台灣/香港
仲有係佢地只識講英文or 德文..

其實佢個website 己經有好多reference, 如果你地想睇下我d相可以留個email 比我 :->
回頂端
SIUFAT
XXX.XXX.146.100

發表發表於: Mon Nov 06, 2006 4:06 pm

Chungwy2004 寫到:

其實佢個website 己經有好多reference, 如果你地想睇下我d相可以留個email 比我 :->

請各位有心分享的用家也不要主動要求其他人留email,若發現某主題分享欠奉,我們將會採取清掃行動,謝謝大家合作。
回頂端
Chungwy2004
XXX.XXX.47.189

發表發表於: Mon Nov 06, 2006 4:43 pm

OH...咁大家請參考official website la..

因為我唔想公開share 我既相..
回頂端
傑美

發表發表於: Mon Nov 06, 2006 5:58 pm

OH...咁大家請參考official website la..

因為我唔想公開share 我既相..

無所謂啦!你都有私穩,我絕對好明白你的想法!我也剛剛去咗個網址睇咗,都幾好,我和男友都喜歡較自然的拍攝手法,不過,你話要自己帶gown去,這是一個問題,我本來都已經買咗見婚紗,但係用於wedding banguet那夜,我怕帶去影相會弄髒和弄破,我想我必會心痛死,咁即是話又要買多件去影相,雖然簡單的婚紗是可能數百元都有交易,但覺得有點浪費。但個package真係唔貴,我現在問緊的台灣公司都差不多要hk$12,000以上啦!我要好好考慮吓!我個email係peggyha@sinagirl.com,有其他資料都可以互相share呀!(I am afraid this Topic will be deleted by the Monitor sooner or later... Smile) )
回頂端
Chungwy2004
XXX.XXX.98.176

發表發表於: Tue Nov 07, 2006 11:11 pm

我建議你地可以直接email 佢地, 找diana, 佢係 photographer 既wife , 而且佢好好人..

你可以問佢地send多d 香港人既samples, 佢地都有好多

要自己帶gown 係煩d..我自己都得登買左件gown只係forshoting, 不過就特別d law 

希望幫到大家
回頂端
傑美

發表發表於: Wed Nov 08, 2006 3:12 pm

我建議你地可以直接email 佢地, 找diana, 佢係 photographer 既wife , 而且佢好好人..

你可以問佢地send多d 香港人既samples, 佢地都有好多

要自己帶gown 係煩d..我自己都得登買左件gown只係forshoting, 不過就特別d law 

希望幫到大家

thank you so much for your information, I would contact Diana and ask for photos reference! Happy Wedding!
回頂端
傑美

發表發表於: Fri Nov 10, 2006 9:08 am

Chungwy2004: I've PM a message for you, can you check, thank you so much!
回頂端