發表主題 回覆文章
lovely summer
XXX.XXX.143.36

發表發表於: Tue Sep 08, 2009 11:44 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
tlovew 寫到:
hello ..everybody , my big day is at 聯邦 too....^_^
其實洗唔洗比$ 酒樓join 佈置?

hi tlovew, when is your bd ??
其實本身酒樓既水晶燈都已經好搶,你睇下係米有需要先囉
回頂端
百合
XXX.XXX.216.5

發表發表於: Mon Sep 28, 2009 1:57 pm

有冇jm知道今年鑽石山聯邦, 如果join左任飲, 佢果d可樂同埋生力啤係咪百年好合特別版黎架? 呢d特別版駛唔駛額外加錢?

同埋我又想知, 如果confirmed左20圍, 到時萬一我得18圍, 係咪要蝕1圍, 淨低果圍可以留, 遲d再食番架?
回頂端
winnus
XXX.XXX.36.228

發表發表於: Mon Sep 28, 2009 4:25 pm

百合 寫到:
有冇jm知道今年鑽石山聯邦, 如果join左任飲, 佢果d可樂同埋生力啤係咪百年好合特別版黎架? 呢d特別版駛唔駛額外加錢?

同埋我又想知, 如果confirmed左20圍, 到時萬一我得18圍, 係咪要蝕1圍, 淨低果圍可以留, 遲d再食番架?

我今年3月冇join 任飲, 可樂係百年好合特別版黎, 生力唔多清楚冇印象~~~~

係咪要蝕1圍就唔知, 只知可留 遲d再食番, 我當時預 少d圍 (18圍), 到bd果開左20圍..... 甘就唔洗煩 蝕既問題呢~~
回頂端
roadman730
XXX.XXX.221.143

發表發表於: Sun Jan 24, 2010 10:35 am

有無人聯邦(diamond hill)擺酒,用自己既佈置?
回頂端
Miss Karie
XXX.XXX.56.154

發表發表於: Sun Jan 24, 2010 11:01 pm

依間酒樓都幾方便,但環境就麻麻地!
回頂端
roadman730
XXX.XXX.239.185

發表發表於: Mon Feb 01, 2010 8:44 pm

最近有無人擺過?
回頂端
KENWOW
XXX.XXX.78.35

發表發表於: Tue Jun 08, 2010 2:05 pm

有無 jm join左 Dream Wedding Day ??

http://hk.myblog.yahoo.com/dreamweddingday
回頂端
LuiC9
XXX.XXX.26.18

發表發表於: Wed Jun 09, 2010 1:47 pm

我BOOK左今年12月,佢個場新裝修,靚左~ 有無人BARGAIN到D咩著數,交流下~~~
回頂端
白雪雪
XXX.XXX.245.132

發表發表於: Wed Aug 04, 2010 4:49 pm

winnus 寫到:
百合 寫到:

我今年3月冇join 任飲, 可樂係百年好合特別版黎, 生力唔多清楚冇印象~~~~

係咪要蝕1圍就唔知, 只知可留 遲d再食番, 我當時預 少d圍 (18圍), 到bd果開左20圍..... 甘就唔洗煩 蝕既問題呢~~

係呀!預少好過預多,特別係全年最好日,真係特別多人結婚,所以要仔細問吓真正來飲人數呀!
回頂端
tfghyt
XXX.XXX.78.35

發表發表於: Sat Sep 18, 2010 10:56 am

請問有無新人 join 左 Dream Wedding day?

http://hk.myblog.yahoo.com/dreamweddingday
回頂端