發表主題 回覆文章
Jasmine 1184
XXX.XXX.171.50

發表發表於: Sat Oct 21, 2006 12:23 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
各位姐妹,

我同bf諗住07年11月係鑽石山聯邦酒樓擺酒, 大家有咩意見, 我仲未book,
會唔會太遲 ?
回頂端
SanNicky
XXX.XXX.208.129

發表發表於: Sat Oct 21, 2006 11:37 pm

我都係07年11月0係鑽石山聯邦擺呀~~~
不過如果你想揀星期六、日都未必有喇~~~
我諗你打電去問0左,
mark 0左個日子先再慢慢問人,
mark日子唔駛錢0架!!!
回頂端
XXX.XXX.33.123

發表發表於: Sun Oct 22, 2006 12:55 am

你係咪已經知道full 左啦 ? 係咪就咁打去酒樓mask 左個日子先都可以?
回頂端
Love is Patient
XXX.XXX.86.143

發表發表於: Mon Oct 23, 2006 5:23 pm

如果d酒樓有期, 你可以同佢講pencil mark o左個期, 然後去expo / 上去酒樓再傾
回頂端
XXX.XXX.237.176

發表發表於: Mon Oct 23, 2006 10:40 pm

expo 係咪即係婚紗展 ?
回頂端
Love is Patient
XXX.XXX.127.145

發表發表於: Mon Oct 23, 2006 10:45 pm

yes, 最快係3-5/11, 不過唔知聯邦有冇擺counter, 佢地唔係次次都擺o架
回頂端
SanNicky
XXX.XXX.208.129

發表發表於: Mon Oct 23, 2006 10:48 pm

Jasmine 1184,
唔好諗咁多,
打電話去問0左先啦~~~
回頂端
心凱
XXX.XXX.52.91

發表發表於: Mon Oct 23, 2006 10:56 pm

Jasmine 1184 寫到:
各位姐妹,

我同bf諗住07年11月係鑽石山聯邦酒樓擺酒, 大家有咩意見, 我仲未book,
會唔會太遲 ?

我都係係鑽石山聯邦酒樓擺酒,不過係12月07年。我在10月頭book的,星期六日機會好微。你要快D喇。個場ok的,仲有呀,如果你要個八角廳要比20圍訂先
回頂端
心凱
XXX.XXX.52.91

發表發表於: Mon Oct 23, 2006 10:56 pm

Jasmine 1184 寫到:
各位姐妹,

會唔會太遲 ?

我都係係鑽石山聯邦酒樓擺酒,不過係12月07年。我在10月頭book的,星期六日機會好微。你要快D喇。個場ok的,仲有呀,如果你要個八角廳要比20圍訂先
回頂端
bonchow
XXX.XXX.202.91

發表發表於: Mon Oct 23, 2006 11:21 pm

hi, 大家好, 我都系book左2007年12月鑽石山聯邦, 我好中意佢個鑽石型既廳, 但要20圍訂先
回頂端