發表主題 回覆文章
Peony BB
XXX.XXX.2.246

發表發表於: Tue Oct 17, 2006 1:52 pm

廣告贊助 [隱藏]
哩兩間都屬於經濟的印帖公司,各位覺得邊間好D呢?
回頂端
**man man**
XXX.XXX.92.70

發表發表於: Tue Oct 17, 2006 4:54 pm

Peony BB 寫到:
哩兩間都屬於經濟的印帖公司,各位覺得邊間好D呢?

咁要睇o下邊間方便你
回頂端
sy_kam
XXX.XXX.69.20

發表發表於: Wed Oct 18, 2006 11:52 pm

i print my wedding card at 深水步昌記

if u print 200 cards will hv 10% off
n 300 cards will hv 20% off

i chose the card cost $3.5 and look gd ga
i buy 300 cards so it only cost $2.8 each
so cheap Razz
回頂端
Peony BB
XXX.XXX.2.246

發表發表於: Thu Oct 19, 2006 9:01 am

我因為酒店送帖,所以會自己拿帖去印。之前打過電話去問印200張的價錢,志成貴過昌記$120。其實哩個唔算係一個好大的數目,所以無所謂,最緊要質素好,所以想問下各位曾在此兩間印帖的姊妹的意見。 Razz
回頂端
Ferfer
XXX.XXX.111.182

發表發表於: Thu Oct 19, 2006 11:38 am

Peony BB 寫到:
我因為酒店送帖,所以會自己拿帖去印。之前打過電話去問印200張的價錢,志成貴過昌記$120。其實哩個唔算係一個好大的數目,所以無所謂,最緊要質素好,所以想問下各位曾在此兩間印帖的姊妹的意見。 Razz

我都是印酒店帖,請問這2間分別是什麼價錢?
我在土瓜灣工作,男友在深水步,都方便呢!
以及想問有沒有地址電話呢?謝謝!
回頂端
Chu Pa
XXX.XXX.230.247

發表發表於: Fri Oct 20, 2006 12:28 am

我用志成印帖,用酒店的帖及響個度買帖,出來的效果十分滿意。

土瓜灣馬頭角道111號地下 28938109/28932833

www.chishinghotblocking.com
回頂端
Peony BB
XXX.XXX.143.215

發表發表於: Fri Oct 20, 2006 11:27 am

Chu Pa 寫到:
我用志成印帖,用酒店的帖及響個度買帖,出來的效果十分滿意。

土瓜灣馬頭角道111號地下 28938109/28932833

www.chishinghotblocking.com

Thanks for sharing! Laughing

Did you print just Chinese or in English as well?
回頂端
Kili
XXX.XXX.250.92

發表發表於: Fri Oct 20, 2006 11:52 am

我係羅酒樓 d 帖去昌記印 架
靜係印左中文
佢地就收 稿費 $150 加印刷費每張 $0.5
如果要印埋英文,就要俾多次稿費 $150 同埋印刷費每張 $0.5

我覺得佢地都印得幾好 Very Happy Very Happy
回頂端
Peony BB
XXX.XXX.143.215

發表發表於: Fri Oct 20, 2006 12:44 pm

kili:

你係幾時印架?因為我打過去問,稿費要$160,唔通加左價?你印左幾耐有帖拿呀?

其實如果唔計帖款,點樣為之印得好呢?
回頂端
Ferfer
XXX.XXX.15.253

發表發表於: Fri Oct 20, 2006 2:04 pm

我打左去志成問,400張$430~~好似昌記平D喎~

我想問佢地既服務態度好唔好咖?
同埋要幾耐有得拎呢?
回頂端