發表主題 回覆文章
pinky_lady214
XXX.XXX.231.21

發表發表於: Thu Oct 21, 2010 10:54 am

廣告贊助 [隱藏]
不過有d男人都真係唔係睇樣的~~
回頂端
penly chan
XXX.XXX.8.3

發表發表於: Tue Nov 02, 2010 6:49 pm

我覺得吳係個個人都會係咁.....我相信緣份!
有緣的可以做到朋友可以做到親人,,,無緣的就只可以做"勿路人"
回頂端
蘇寶寶
XXX.XXX.25.149

發表發表於: Wed Nov 10, 2010 12:27 am

我聽我男朋友講喺因為佢朋友話我同佢好有夫妻相 Wink
回頂端
baby雅雅
XXX.XXX.174.209

發表發表於: Wed Nov 10, 2010 10:10 am

本質上都係睇個樣lo,但係搵咗做老婆又有其他standard Cool
回頂端
supersdodo
XXX.XXX.234.116

發表發表於: Wed Nov 17, 2010 2:55 pm

M.T. 寫到:
我 bf 承認當初想識我係因為我O既外表。但係佢都有強調,到真係鐘意我係因為覺得大家O既目標,對好多O野O既睇法好一致。如果唔O岩傾O既話,佢話都唔會單單因為我O既外表而同我一齊。

拍O左拖幾年我因為壓力,有段時間搞到皮膚好差,尤其是係個面。O個次個打擊對我好大,我試過自己一個人"哩"埋O係屋企喊,唔想出街見人。BF 無因為我無以前咁靚而唔理我,嫌棄我。仲成日陪我,開解我,陪我睇醫生,話好快會無事。好彩,而家都叫做好番晒。但係見過呢件事,我好肯定,就算過多50年,我老到巢晒皮,一O的都唔靚,佢都會咁愛我。

至於我點解鐘意佢,一個好主要O既原因係我覺得佢好叻。Hee。。。我未遇過一個比我叻咁多O既人 Embarassed ,除O左我自己O既專業,事無大小 bf 都可以俾到好好O既意見我。同佢一齊唔會覺得好 lost,反而好有安全感。

好幸福嘅一對,祝福你地。
回頂端
新仔小馬
XXX.XXX.43.245

發表發表於: Sat Jan 08, 2011 10:26 am

美色指作參考,最終都要相識同了解,至可有發展空間。
回頂端
cf1234
XXX.XXX.231.8

發表發表於: Sun Jan 09, 2011 12:52 am

現實同理想都是不同的, 好似女性心目中的白馬王子同現實中的真命天子都有差距. 但是有些男性真是只愛女性的內在美而不是她的外在美.
回頂端
chingtszlam
XXX.XXX.96.26

發表發表於: Sun Jan 30, 2011 1:10 pm

我諗10個有8-9個都會係咁諗唉
回頂端
Quintic
XXX.XXX.120.241

發表發表於: Wed Feb 02, 2011 11:51 am

如果只注重外表會好短視咯
應該留意下大家既內在美先長久

係人都會老架麻
老左實會無咁靚架喎
唔通到時離婚咩 ?!

我自己覺得,只要外表五官端正,順眼緣就可以了
靚唔靚係其次呢
最重要係心地好~ Wink
回頂端
路遙
XXX.XXX.91.7

發表發表於: Fri Feb 18, 2011 2:18 pm

其實無論男女,都系先睇外表啦
之後就再睇內在
回頂端