發表主題 回覆文章
travel
XXX.XXX.201.226

發表發表於: Mon Mar 05, 2007 4:08 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    係喎....咁訓飛機好定酒店好?

T & T 寫到:
    travel 寫到:
    我Join左東瀛遊....4月復活節去澳洲玩7日~
    個團既行程好好..比其他公司..(康泰9日團 = 東瀛遊7日團!!!小心~)
    康泰既9 日...原來夜機去23:00, 早機返 05:00),,,咁就呃多2日既$..
    行程又同東瀛游既7日團差唔多..
    咁樣比佢屈多2日導遊$真唔抵!!

有興趣既快d去東瀛遊報喇...我昨日去都好多人報..排左成個鐘先報到/
    有d團都滿晒..
    Shocked
    ~$14000 7日 ^0^.

新手專登開五個一模一樣post讚東x遊,司馬昭之心路人皆見
    第一,x泰九日團落墨爾本,東x遊七日團唔落墨爾本,點會叫做行程差唔多??
    第二,如果大家第一站都係飛去悉尼的話,航班係一模一樣既,最尾一日個出發地根本唔同,點比較??東x遊最尾一日飛十一點,食完早餐就走人,又算唔算呃導遊費??
    玩得長線團根本就知頭尾兩日係無行程既,間間旅行社如是,分別在於訓酒店定訓飛機
    回頂端
    mua_mlee
    XXX.XXX.15.42

發表發表於: Thu Dec 04, 2008 10:43 pm

請問,有冇網友,CNY 後去澳洲?

邊間旅行社好呢?

永安 / 東瀛遊 / 勝景遊?
    回頂端
    Maggie(5)
    XXX.XXX.79.129

發表發表於: Mon Feb 09, 2009 10:06 am

有冇人跟團去完澳洲?
    我打算去九日,考慮跟東瀛遊 or 勝景遊~~
    回頂端
    E.Lai
    XXX.XXX.230.11

發表發表於: Mon Feb 16, 2009 1:06 pm

自由行free好多.

我去左Cairns, Great Reef, Ayers Rock, Gold Coast
    去我個blog睇下啦.
    http://hk.myblog.yahoo.com/erichtlai/index?l=f&id=6
    回頂端
    joygigi
    XXX.XXX.254.42

發表發表於: Fri Feb 27, 2009 4:09 pm

E.Lai 寫到:
    自由行free好多.

我去左Cairns, Great Reef, Ayers Rock, Gold Coast
    去我個blog睇下啦.
    http://hk.myblog.yahoo.com/erichtlai/index?l=f&id=6

你地自駕遊tim呀...好正呀!!
    本來我都想自由行ka...但實在無時間plan呀....最後都係跟團....我報左永安....都要13999...你自由行用左幾錢??
    回頂端
    Maggie(5)
    XXX.XXX.79.129

發表發表於: Wed Mar 04, 2009 4:29 pm

我報左東x遊4月頭出發的九天團,hk$15999
    因為想一次過去晒d主要景點,同埋自己轉內陸機好煩呀
    回頂端
    cammy.chu
    XXX.XXX.48.37

發表發表於: Tue May 05, 2009 11:07 am

joygigi 寫到:
    E.Lai 寫到:
    自由行free好多.

去我個blog睇下啦.

你地自駕遊tim呀...好正呀!!
    本來我都想自由行ka...但實在無時間plan呀....最後都係跟團....我報左永安....都要13999...你自由行用左幾錢??

我都想自由行, 有無多d資料,可否pm我呀?
    回頂端
    Amy&Sam
    XXX.XXX.9.36

發表發表於: Wed Aug 25, 2010 12:59 pm

我都想自由行,但搵個資料,計過哂都好似JOIN團平好多!
    回頂端
    catsweet18
    XXX.XXX.144.151

發表發表於: Thu Sep 02, 2010 1:06 pm

Amy&Sam 寫到:
    我都想自由行,但搵個資料,計過哂都好似JOIN團平好多!

你join邊間ar?
    回頂端
    unclefourfour
    XXX.XXX.231.21

發表發表於: Thu Oct 07, 2010 11:09 am

跟團會平D 嗎??
    回頂端