發表主題 回覆文章
Venus&Mark
XXX.XXX.161.242

發表發表於: Thu Sep 28, 2006 10:41 am

廣告贊助 [隱藏]
我未來蝦子餅話佢琴日食完飯去業發二期睇波鞋,發現三樓有間新開黿B紗鋪灟m好靚同好新.佢話見到門口鶗饃B紗同金色晚裝Display已經好靚.叫我去睇下.我問佢個Package係點, 佢又話兩個男既入去睇婚紗有攭. 如果有姊妹係附近工作就幫手睇下喇.不過我都諗往今個禮拜去睇下.到時再同大家分享.

仲有就係你地會租幾套衫ga? 其實我宜家心大心細,唔知租幾套好! 聽攭n妹話大約四五套, 但係會唔會成晚就走來走去換衫ga? Sad
回頂端
zulu
XXX.XXX.30.45

發表發表於: Thu Sep 28, 2006 12:02 pm

Venus&Mark:
HI!你住觀塘個邊架?
好呀!你去睇完返嚟講吓呀!我仲想揾件特別啲嘅晚裝!
我本身係APM藝心租咗衫 Wink 我租咗8套Package!
我自已要6件,bf就2件 Laughing
其實一租就真係最少要四五套衫架, Embarassed
我最初都諗住五套攪掂!但最後計計吓.......就join咗8套 Razz
回頂端
karento
XXX.XXX.200.15

發表發表於: Thu Sep 28, 2006 1:19 pm

係呀係呀... 睇完返嚟分享下~
回頂端
WaiWai
XXX.XXX.161.28

發表發表於: Thu Sep 28, 2006 2:28 pm

你]好! 我剛剛食完飯上過去. "匯囍".她們都是剛剛開舖. 所以衫是新的.衫都靚,價錢合理.你]可以上去看看. 回報完畢. Embarassed
回頂端
Peony BB
XXX.XXX.2.246

發表發表於: Fri Sep 29, 2006 8:35 am

請問有冇詳細地址同電話呀?同埋佢地既價錢大概係幾多?
回頂端
muimuig
XXX.XXX.150.29

發表發表於: Fri Sep 29, 2006 9:46 pm

我諗3晚裝1婚紗都ok lu,
免得成晚好忙不停換衫.

可唔可以post佢地個tel.出黎呀. Rolling Eyes
回頂端
Venus&Mark
XXX.XXX.160.68

發表發表於: Sat Sep 30, 2006 12:47 am

唔好意思! 我唔知exactly地址, 不過哩兩日我會同bf去睇睇 (佢只係話係業發工業大廈二期三樓ja) 等我去完再同你地講la

Zulu,

嘩!你已經租左6套仲想搵多套呀? 咁咪好多囉?我唸我最多租5套咋! 我唔係往觀塘ga. 不過我bf係個頭返工.
回頂端
Venus&Mark
XXX.XXX.151.64

發表發表於: Mon Oct 02, 2006 2:02 am

我今日同bf上左去喇,有驚喜!!開頭見係工業大廈都真係估唔到裡面會好似蠷Q仔咁有咁多間(後來我去左shopping ar仲買左齯邧~tim...哈哈,真係意外收獲).我去到黈伬唻ㄗ鴞陪茪k仔試緊衫,我地就係門口睇..好靚,好elegant! 矕痝ㄕn小見. 我地見佢有人就過左去前面個間過大禮同回禮禮物到睇野先(估唔到呢度都有間咁鼣,個老闆好好人!) 不過我仲未唸點買咩回禮-仲唸緊Budget ar! Laughing

後來再去L'Bridal(我見佢地張card片印住呢個名ga),D衫好新同好靚!好多件我都好鍾意!我最鍾意係個件有領黿B紗,我bf話荓o我好Grand 同好瘦 wo, 晚裝因為有好多件都好鍾意所以仲唸緊, 佢囍餺Q同男禮服都好靚,我唸往遲D叫我家姐一齊過去選衫.個老闆Jackeline好nice,唔知係唔係佢剛結完婚,同佢傾計好有共鳴,同時佢又比到意見你.一瓥ㄜ鷴ushy,好似同個friend一齊試衫咁.有興趣鴭n妹就去睇下喇 - 仲又就係去樓上睇衫同化裝品喇.

地址:觀塘開源道73-75號業發工業大廈二期三樓F9室
電話:3542 5143

我唸有興趣鴭n妹最好打個電話去預約先,如果唔係就好似我咁要等喇
回頂端
Peony BB
XXX.XXX.143.215

發表發表於: Mon Oct 02, 2006 11:15 am

What packages are offered by this shop? And how much?

I've already booked my package in another shop, but I may rent one more piece, do you know how much it costs if I rent just one piece in this shop? Thanks a lot for the sharing!
回頂端
bigblackpearl
XXX.XXX.232.24

發表發表於: Mon Oct 02, 2006 9:32 pm

我都想問下個價錢ok嗎?
回頂端