發表主題 回覆文章
BonnieBonnie
XXX.XXX.247.142

發表發表於: Sat Jan 13, 2007 11:24 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    我3月結婚,打算去日本.因為3,4月係日本櫻花季節.所以好想睇櫻花呀.相信會好靚.而且我又未去過日本.真係好期待呀 Laughing Laughing Laughing
    回頂端
    XXX.XXX.139.177

發表發表於: Sun Feb 04, 2007 5:08 pm

各位有咩好提議呀?
    回頂端
    SIMPATICA
    XXX.XXX.185.212

發表發表於: Thu Feb 08, 2007 9:48 am

我覺得度蜜月係一個好浪漫既時刻, 所以我一定會揀冬天, 好SWEET SWEET 架 ! 我 D 朋友結婚, 我都提議佢地去冬天既地方.最好有雪落呀!
    回頂端
    XXX.XXX.87.87

發表發表於: Thu Feb 08, 2007 7:13 pm

SIMPATICA 寫到:
    我覺得度蜜月係一個好浪漫既時刻, 所以我一定會揀冬天, 好SWEET SWEET 架 ! 我 D 朋友結婚, 我都提議佢地去冬天既地方.最好有雪落呀!

咁妳鶖犮h過度honeymoon呀?
    回頂端
    SIMPATICA
    XXX.XXX.7.180

發表發表於: Thu Feb 08, 2007 9:06 pm

我揀左韓國呀, 重落雪呀 !
    回頂端
    XXX.XXX.87.87

發表發表於: Thu Feb 08, 2007 10:22 pm

SIMPATICA 寫到:

我揀左韓國呀, 重落雪呀 !

SIMPATICA,

其實我都有諗過去日本定韓國好.
    不過我因為三月尾出發.所以就揀髐擖.
    因為希望可以睇到櫻花 Laughing
    回頂端
    SIMPATICA

發表發表於: Fri Feb 09, 2007 9:59 am

乜日本睇櫻花唔係四月咩 ?
    回頂端
    xiao
    XXX.XXX.134.66

發表發表於: Fri Feb 09, 2007 10:36 am

韓國三月都唔落雪啦~其實我好鍾意韓國,雖然去過,但好想再去,反而老公就唔鍾意~

我想問,如果3月日本真係有櫻花(d人話天氣暖,花就早d開喎)
    咁係日本邊到有得睇呢?東京?北海道?定係全個日本都有架?
    回頂端
    SIMPATICA

發表發表於: Fri Feb 09, 2007 1:26 pm

好似日本有個公園每年有櫻花睇既時候, D 日本人都會好似野餐咁坐哂喺地上面欣賞櫻花架~
    回頂端
    Po魚
    XXX.XXX.157.105

發表發表於: Wed Jan 02, 2008 1:11 pm

想去沖繩自由行, 有無心得&資料分享?
    我地想自駕車, 但唔知路程容易找嗎?
    仲埋沖繩有乜一定要玩一定要看呢一定要去呢?
    回頂端