發表主題 回覆文章
juice
XXX.XXX.36.1

發表發表於: Sun Sep 24, 2006 12:54 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
hello,

有無1月19號嘅sister呀
回頂端
lydi
XXX.XXX.41.171

發表發表於: Mon Sep 25, 2006 2:15 pm

呵呵... juice, 有我哩!! Laughing
回頂端
ipp
XXX.XXX.241.82

發表發表於: Mon Sep 25, 2006 6:53 pm

我都係 wor, 妳地準備左d乜呀?
我淨係 book 左酒席, 其他都唔得閒搵資料, 交流下la Very Happy
回頂端
艾曼達
XXX.XXX.171.250

發表發表於: Mon Sep 25, 2006 10:40 pm

Laughing 我都係1月19日
回頂端
lydi
XXX.XXX.182.14

發表發表於: Tue Sep 26, 2006 8:43 am

ipp 寫到:
我都係 wor, 妳地準備左d乜呀?
我淨係 book 左酒席, 其他都唔得閒搵資料, 交流下la Very Happy

我哩...反而係未book酒席呀, 係book左攝錄, 影婚紗相, mua同eden註冊咋!

ipp, 你book左邊度擺酒呀?!
回頂端
juice
XXX.XXX.63.49

發表發表於: Tue Sep 26, 2006 12:36 pm

lydi,

原來你未book酒樓的?
回頂端
lydi
XXX.XXX.182.14

發表發表於: Tue Sep 26, 2006 5:48 pm

juice 寫到:
lydi,

原來你未book酒樓的?

hehe... 係呀... 估我唔到哩?! 反而book左其他野先...

因為我心儀既地方未出08年既全包宴package... 所以...等下囉! (鬼叫我要全包宴咩...) 希望下次expo出啦!
回頂端
艾曼達
XXX.XXX.179.30

發表發表於: Tue Sep 26, 2006 10:26 pm

Iydi

你想book邊間呀????
回頂端
juice
XXX.XXX.63.49

發表發表於: Wed Sep 27, 2006 12:34 pm

吓lydi,
咁你唔担心book唔到酒樓咩
回頂端
笨熊
XXX.XXX.194.150

發表發表於: Thu Sep 28, 2006 8:35 pm

hihi..
我仍未知是不是1月19日呀.. 因為搵緊酒樓.. 原本想15/12但好多都full晒..

以下資料.. 我都有post在07年11,12月度.. 原本想copy個網址..但去唔到.. 所以再copy所有係度..

今天去左d酒樓問: .. 看到佢地本book... 好多12月都已book... 除了平日外... 今天看到好多都在擺酒,都看到實景及點樣擺位...

美心集團:
1. 旺角美心皇宮 旺角新世紀廣場 (不會考慮)
有三大個圓柱, 加上..正如John & Andrea所說.. 扇形... 真係會有令到d客人睇唔到個台..

2. 星光北京樓 尖沙咀星光行 (考慮)
樓底矮... 其他無問題...

3. 星光翠園 尖沙咀星光行 (只有這個場有15/12) (考慮)
樓底矮... 其他無問題...

4. 尖沙咀映月樓 尖沙咀文化中心 (考慮)

皇上皇集團:
1. 帝廷酒家 尖沙咀北京道一號 (首選)
full左... 連08年都full 偏偏20/1有... 但我日子唔得..

2. 皇潮滙 尖沙咀中港城
又係full晒二天.... 不過都有二個大圓柱...

3. 皇上皇 中港城 (考慮)
20圍可包場... 好多野都包... 都ok既... 但有點覺得好似比街外人望住咁...

3. 皇廷酒家 旺角新世紀廣場七字樓 (不會考慮)

都係有彎位.. 有二, 至三個大圓柱...

鴻星海鮮酒家:
1. 鴻星 尖沙咀海港城 (不會考慮)
真係好迫咁...

桃源酒家
1. 桃源 尖沙咀中港城 (不太考慮)
我去到問個門口個姐姐... 12月已full, 咁我就問1月.. 佢入去問d人.. 之後出番來黑晒面回我.. 你等陣啦... (我有點無奈).. 咁我就問佢可唔可以望下個場, 佢哦左一陣.. 你入去睇啦... 入到去.. 另一個姐姐在鬧佢..二人在互相鬧.. 經理就出來.. 好好態度咁問我要幾時... 我已經說.. 唔洗.. 想走... (唔知呢.. 我都行到好累了.. 還比人黑面.. 唔知點咁... 加上好似累到佢比人鬧咁... ) 不過男友說問埋囉... 個經理同我講..那個是新人.. 我會好好教.. 放心放心..我地d待應好好態度的.....

可能主觀... 對這間興趣不太大...

環境正正方方... 都ok既... 新娘去洗手間就麻煩d.. 不過經理說申請緊.. 可能會加個洗手間在新娘房...

係我上星期去搵酒樓的結果... 你地可以睇下.. 當係少少參考.. 我都在這裏看到好多資料先去搵酒樓... 所以都希望幫到你地..

現在.. 只係煩搵酒樓... 都未有定案.. 好難搵到心水... 有心水. 但都full晒...
回頂端