發表主題 回覆文章
JLKL
XXX.XXX.190.101

發表發表於: Thu Oct 12, 2006 1:59 pm

廣告贊助 [隱藏]
Can i get one ?
回頂端
JLKL
XXX.XXX.190.101

發表發表於: Thu Oct 12, 2006 2:02 pm

Is leave comment here? Can get the 1 free book?
回頂端
Wing724
XXX.XXX.35.51

發表發表於: Thu Oct 12, 2006 9:37 pm

How can I get it?

Wing
回頂端
留言板管理員
XXX.XXX.191.196

發表發表於: Fri Oct 13, 2006 10:35 am

Wing724 寫到:
How can I get it?

Wing

Wing,您只需就"新婚生活易大賞"給予意見,我們便會送您一本啊。 Wink
回頂端
Wing724
XXX.XXX.45.215

發表發表於: Fri Oct 13, 2006 7:17 pm

Hope that u can hear most of the voice from ours, that's the best way to do!!!

1) discount from the wedding stuff
2) create more function for us to gathering
3) special offer for the most creative esd girls

Wing
回頂端
jessleif
XXX.XXX.241.85

發表發表於: Thu Oct 19, 2006 1:20 pm

我希望可以有多d商戶既discount俾會員, 唔同grade既會員可以有既discount又唔同, grade高d discount又多d
回頂端
天使喵
XXX.XXX.101.77

發表發表於: Thu Oct 19, 2006 3:31 pm

如果可以加個用家投票
投票每間公司的quality, 就好好
如果有埋Price List同比較更好! Razz
回頂端
麥兜豬
XXX.XXX.197.198

發表發表於: Thu Oct 19, 2006 3:52 pm

能否以"選擇"周刊的採樣調查和分析方法,套用到新婚生活易各個大賞0既評鑑之中?
回頂端
wilmen122
XXX.XXX.16.9

發表發表於: Thu Oct 19, 2006 5:14 pm

我都認為增加投票既透明度好重要, 例如我地可以要求投票者就各樣服務既價錢, 服務態度, 口碑等作出評分. 而且我地更可以分價格等級作出不同既評分, 我明白有時真係一分錢,一分貨, 例如, 有時明知某間大攝影公司影得好, 不過真係好貴, 所以有d新人唯有退而想搵d平一d又好既攝影公司, 又例如, 蜜月旅行地方, 若果我budget有限, 有咩地方可以揀及原因, 我覺得用價格相類既作比較會好d, 如果唔係只會黎黎去去果幾個大牌子得獎, 未必可以幫到所有人.

希望下一次可以更好...
回頂端
Double Wai
XXX.XXX.194.152

發表發表於: Fri Oct 20, 2006 7:36 am

建議增加下列獎項:

1. 精明消費
2. 特別婚禮
3. 精彩蜜月

Thank you!
回頂端