發表主題 回覆文章
Alfphy
XXX.XXX.97.223

發表發表於: Sat Sep 16, 2006 9:55 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    如題。
    回頂端
    冇尾羊
    XXX.XXX.163.241

發表發表於: Sat Sep 16, 2006 12:18 pm

我會.
    回頂端
    Alfphy
    XXX.XXX.110.97

發表發表於: Tue Sep 19, 2006 1:26 am

你去加拿大邊度啊?
    回頂端
    冇尾羊
    XXX.XXX.25.142

發表發表於: Tue Sep 19, 2006 11:41 pm

Toronto
    回頂端
    冇尾羊
    XXX.XXX.25.142

發表發表於: Tue Sep 19, 2006 11:42 pm

How about you?
    回頂端
    Alfphy
    XXX.XXX.196.98

發表發表於: Wed Sep 20, 2006 5:55 am

I am in Toronto now la...hee hee....
    I will register here.
    回頂端
    Deja
    XXX.XXX.10.8

發表發表於: Sat Sep 30, 2006 3:18 pm

去toronto,無咩地方好玩wor,有個niagara falls,由toronto driving要2小時就到啦,附近有d賭場,最緊要睇你幾時去,10月開始好凍,5月前會溶曬雪。 9月可以睇楓葉變色,非常靚!
    回頂端
    冇尾羊
    XXX.XXX.194.180

發表發表於: Sun Oct 01, 2006 1:36 am

Deja 寫到:
    去toronto,無咩地方好玩wor,有個niagara falls,由toronto driving要2小時就到啦,附近有d賭場,最緊要睇你幾時去,10月開始好凍,5月前會溶曬雪。 9月可以睇楓葉變色,非常靚!

Thanks, Deja.
    其實我主要去探親, 所以都係去三幾日啫.
    回頂端
    Alfphy
    XXX.XXX.47.61

發表發表於: Sun Oct 01, 2006 11:18 am

Deja 寫到:

或者去下附近的小鎮,st. Jacob、waterloo等都有d野睇o架!
    回頂端
    冇尾羊
    XXX.XXX.237.185

發表發表於: Mon Oct 02, 2006 11:49 pm

Alfphy 寫到:
    Deja 寫到:

或者去下附近的小鎮,st. Jacob、waterloo等都有d野睇o架!

有咩睇呀?
    回頂端