發表主題 回覆文章
kmpurin
XXX.XXX.58.4

發表發表於: Mon Aug 28, 2006 10:09 pm

廣告贊助 [隱藏]
請問有無人join o左? 今次expo 有擺, 好似幾抵喎
回頂端
甜蜜小熊貓
XXX.XXX.247.117

發表發表於: Wed Aug 30, 2006 8:12 pm

係啦, 我對佢地都有啲興趣! 有無人join 過呀, 俾少少意見吖! 唔該~
回頂端
Renee
XXX.XXX.160.72

發表發表於: Sat Sep 02, 2006 12:14 am

我都join咗ar.......我11月結婚.........
如果你哋有睇過佢哋個website,就會好放心,我覺得佢哋以前做過嘅decoration都好靚呀.
Razz
回頂端
kmpurin
XXX.XXX.58.4

發表發表於: Sat Sep 02, 2006 11:43 am

我無join 呀, 因為好似呢度無人講過咁...
等我下次expo join 先
回頂端
Renee
XXX.XXX.144.91

發表發表於: Tue Sep 05, 2006 12:41 pm

佢哋好似係美心集團常用嘅場地佈置公司.......
佢哋同美心D人好熟,對美心旗下的酒樓floor plan好熟識.
因為我會喺潮江春擺酒, 所以就搵佢哋, 諗住傾佈置嗰陣會容易D discuss ar ma. Wink
回頂端
simsim
XXX.XXX.147.166

發表發表於: Fri Sep 08, 2006 11:13 pm

我都係expo join左啊!
見到d相都幾得,應該無問題吧?
回頂端
Renee
XXX.XXX.146.201

發表發表於: Wed Sep 13, 2006 10:25 am

我暫時覺得佢哋啲service幾OK wor......
因為佢哋yesterday打電話俾我男朋友, 提我哋上去confirm個decoration, 其實我哋俾咗3分2訂ga la.... 俾咗大half 錢都仲有咁嘅service, 真係俾貴D都值得!!
回頂端
simsim
XXX.XXX.224.253

發表發表於: Wed Sep 13, 2006 1:42 pm

Renee 寫到:
因為佢哋yesterday打電話俾我男朋友, 提我哋上去confirm個decoration, 其實我哋俾咗3分2訂ga la.... 俾咗大half 錢都仲有咁嘅service, 真係俾貴D都值得!!

HI Renee
你係邊度擺酒架?
我BD係下年4月啊!我昨天打過電話上去,佢地話我1月至再同佢地Confirm就得啦!
我都係比左一半訂金啊!係呢!你join左佢地咩plan呢?
我就join左佢地有燈加娟布o個個,$4xxx。
回頂端
Renee
XXX.XXX.161.130

發表發表於: Wed Sep 13, 2006 6:04 pm

simsim 寫到:
Renee 寫到:

HI Renee
你係邊度擺酒架?
我BD係下年4月啊!我昨天打過電話上去,佢地話我1月至再同佢地Confirm就得啦!
我都係比左一半訂金啊!係呢!你join左佢地咩plan呢?
我就join左佢地有燈加娟布o個個,$4xxx。

我BD係今年11月呀,會係荃灣潮江春擺酒..... 我join個plan係$3xxx(中式佈置). 我覺得佢哋的中式佈置好靚,完全係我想要嘅嘢!! Laughing
回頂端
Renee
XXX.XXX.168.128

發表發表於: Fri Sep 22, 2006 12:27 am

我今日上咗去confirm曬decoration嘅details........佢哋真係好好人(尢其係Dicky),每一part嘅decoration都解釋得好清楚(但我唔記得問解釋俾我聽個staff叫咩名 Embarassed ).俾咗好多reference我哋睇.......始終我哋唔知點樣配搭係最好最靚,佢哋都會俾到意見我哋... Laughing Laughing
見佢哋咁真係好放心 Razz
回頂端