發表主題 回覆文章
芒果布甸
XXX.XXX.227.3

發表發表於: Thu Oct 23, 2008 1:49 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    MoFai 寫到:
    Hello everybody,

AIYA....我終於睇哂2百幾個POST 啦...好有用呀D資料!!

我報左勝景(ERK10), 11月24日零晨出發, 唔知有無人都報左呢?
    我之前問過呢個TOUR, 要HKD20898+2837, 仲要比CASH...之後我去問永安係12DAYS, HKD20967(included tax and fuel surcharge), 但可"LOOK" CARD, 後來再啉啉, 又問下D FRIEND D 意見, 之後去跟勝景, 雖然無得去HOLLAND, 但可搭CX DIRECT 去ROME, 因永安坐CX 個團未COMFIRM, 所以我都唔敢報..後來再去勝景問..嘩竟然平左2000大元..仲可以"LOOK" AE.(因我地儲緊D MILEAGE)...無死..即報..個團已CONFIRMED, HKD18898+2837.
    我11月21日BIG DAY, 可以HEA 1 日先出發, HAHA..

團費HKD18,898去10日,好似貴左D,不過成本呢D野好難講…

你地如果係第一次去歐洲,呢個團都OK,大路D,唔駛去太多國家咁趕;又可以去英國、法國同埋意大利shopping,幾好…
    回頂端
    時間飛逝
    XXX.XXX.21.177

發表發表於: Fri Oct 24, 2008 10:03 am

去完記得返黎講講WO.
    因為我都想去歐洲,但唔知報邊間好...
    記得睇下邊度買LV & GUCCI 平喎.
    回頂端
    Pekklebaby
    XXX.XXX.120.146

發表發表於: Sat Oct 25, 2008 5:23 pm

我去瑞士都係跟勝景遊,雖然價錢貴d,但就玩得好free,唔駛比人困住逼買野 Wink
    回頂端
    MoFai
    XXX.XXX.173.5

發表發表於: Thu Nov 06, 2008 9:43 am

我11月17日去開茶會LU...唔知各位朋友有無人著過澳洲出品嗰隻UGG 毛BOOT? 因我想買同埋知唔知係咪防水?我想著去瑞士, 但我又驚唔防水...

MOFAI
    回頂端
    KaHeiBaBa
    XXX.XXX.137.198

發表發表於: Thu Nov 13, 2008 4:42 pm

MoFai 寫到:
    我11月17日去開茶會LU...唔知各位朋友有無人著過澳洲出品嗰隻UGG 毛BOOT? 因我想買同埋知唔知係咪防水?我想著去瑞士, 但我又驚唔防水...

MOFAI

因為未試過,所以幫你唔到 !!

都成半年未返過o黎,見你都係 join ERK 10,希望你可以玩得開心 D,影多 D 靚相,返o黎再同大家分享 !!

意大利、瑞士、法國、英國 .....
    回頂端
    A4
    XXX.XXX.96.170

發表發表於: Thu Nov 13, 2008 11:55 pm

我地打算12月去西班牙,邊間好呀>?
    回頂端
    mua_mlee
    XXX.XXX.15.42

發表發表於: Sat Nov 22, 2008 3:07 pm

KaHeiBaBa 寫到:
    MoFai 寫到:

MOFAI

都成半年未返過o黎,見你都係 join ERK 10,希望你可以玩得開心 D,影多 D 靚相,返o黎再同大家分享 !!

hello KaHeiBaBa,

long time no chat

chinese new year 後,我想去美國西岸7天團,都好可能跟番勝景,因為都唔知跟邊間好D......
    回頂端
    sylvia2
    XXX.XXX.242.226

發表發表於: Sun Nov 23, 2008 11:06 pm

急放

因朋友屋企有要事...所以6/12-16/12去唔到euro呀~~呢家急放...

新華 旅圈# EWFU10-1206SS-C 10天歐洲5國超值精選(德國...奧地利...意大利...瑞士...法國)

出發: 06 DEC 2008一15:35;

回程:16 DEC 2008一 16:55PM

原價$11339 八折唔該幫幫手~~~可議價....

有意請pm我呀~~~~
    回頂端
    KaHeiBaBa
    XXX.XXX.147.10

發表發表於: Wed Dec 10, 2008 2:20 pm

mua_mlee 寫到:
    MoFai 寫到:

MOFAI

chinese new year 後,我想去美國西岸7天團,都好可能跟番勝景,因為都唔知跟邊間好D......

係呀,真係 long time no chat la,how are you ??

恭喜妳又準備出發 !! 勝景遊 好丫,起碼我同妳都 join 過佢o地o既"歐遊團";我 95年 join 過 翠明 去美加西岸,由 夏威夷 玩到 溫哥華,冇投訴 !!

其實我打o左妳尖,因為我o地今年會o係倫敦渡聖誕 .....

因為英磅跌o左好多,加上機票又減價,兼且三月中歐遊冇去倫敦 (巴黎走),所以今次一次過去玩10日(自由行) !! (everything ready,只係擔心天氣)

Merry Christmas and Happy New Year !!
    回頂端
    mua_mlee
    XXX.XXX.15.42

發表發表於: Wed Dec 10, 2008 3:37 pm

mua_mlee 寫到:
    MoFai 寫到:

MOFAI

係呀,真係 long time no chat la,how are you ??

恭喜妳又準備出發 !! 勝景遊 好丫,起碼我同妳都 join 過佢o地o既"歐遊團";我 95年 join 過 翠明 去美加西岸,由 夏威夷 玩到 溫哥華,冇投訴 !!

其實我打o左妳尖,因為我o地今年會o係倫敦渡聖誕 .....

因為英磅跌o左好多,加上機票又減價,兼且三月中歐遊冇去倫敦 (巴黎走),所以今次一次過去玩10日(自由行) !! (everything ready,只係擔心天氣)

Merry Christmas and Happy New Year !!

happy to see yr reply ar.

um....we have changed the destination to AUD recently la...

因為我HONEY 話澳元低位WOR,好似抵玩D!

美金就好STABLE.

係喇,澳洲跟團,有冇好介紹呀???我地打算2月初出發。

祝你有一個偷快假期 @ UK AR!

Merry X'MAS & Happy New Year to your family!!!
    回頂端