發表主題 回覆文章
Ashley Chau
XXX.XXX.55.3

發表發表於: Fri Jul 20, 2007 12:23 pm

廣告贊助 [隱藏]
其實我向來都係一個黑白分明, 愛恨分明既人。只要我鐘意,盲既都睇得出我係真係鐘意。 

只不過唔係每一個人都會鐘意將呢d事放係口邊。。。。

不過只從我同我未婚夫一齊之后, 我發覺到佢都係一個好熱情既人, 所以我會無時無刻都講出我心入面想話佢知既野。。 

我諗我每一日都會話佢知我好掛住佢。。 唔係因為習慣左所以要講, 而係每一日我仲有時間係好想佢既, 我就會講出聲。。

因為我知佢聽到之后佢都好開心。。。
回頂端
JLKL
XXX.XXX.190.101

發表發表於: Fri Jul 20, 2007 4:11 pm

這要視乎 你的男朋友是內向 的人 還是外向的人呢
回頂端
Ashley Chau
XXX.XXX.55.3

發表發表於: Fri Jul 20, 2007 5:44 pm

JLKL 寫到:
這要視乎 你的男朋友是內向 的人 還是外向的人呢
回頂端
Questions
XXX.XXX.61.156

發表發表於: Tue Jul 31, 2007 2:42 am

For me, don't need to say it everyday! But I do need & expect him to say it ( in French, his first language, he is a Frenchman) when we made love - before, during & after! It makes me feel more warm & not just for sex. To feel that he really loves me, and it's irresistably sweet & amazingly romantic for him to say it in French, my heart melts! That's!
回頂端
細佬仔
XXX.XXX.90.59

發表發表於: Tue Oct 02, 2007 5:05 pm

我都會時不時同我男朋友講"我愛你",因為我覺得人哋又唔係我肚入面條蟲,我唔講佢知,佢唔會知我愛佢架! Very Happy
回頂端
hellojenny
XXX.XXX.238.19

發表發表於: Sat Jul 05, 2008 5:49 pm

「愛,要說出口」
絕對贊成....
大家既心諗咩, 都要同對方講, 唔好有咩誤會同猜疑
唔令好自己後悔
回頂端
Can C
XXX.XXX.168.120

發表發表於: Sat Jul 05, 2008 11:02 pm

好讚成hellojenny既請法
回頂端
豬豬~
XXX.XXX.190.182

發表發表於: Sun Jul 13, 2008 1:16 am

初初會成日講,,不過而家好間中都會講既..^^
因為我都好同意你地咁講..
一來俾對方知你諗咩..二來..聽到都幾sweet架^^
回頂端
隱閉C奶
XXX.XXX.36.104

發表發表於: Thu Jul 17, 2008 8:15 pm

愛要說出口,做出來!
回頂端
ginna
XXX.XXX.218.66

發表發表於: Fri Oct 10, 2008 12:19 pm

無論是對伴侶,家人都要講出口,避免後悔!
回頂端